Μια "παραμυθένια" δοκιμασία αντιμετώπισαν στο χθεσινό επεισόδιο τα κορίτσια του GNTM.

Τα υποψήφια μοντέλα πόζαραν στον φακό του Πέτρου Σοφικίτη ως σύγχρονες Mary Poppins στον αέρα!

Μαγεία, παιδικότητα και βρετανική φινέτσα, έπρεπε να συνδυαστούν με ένα πολύ ιδιαίτερο και βαρύ styling και με συγκεκριμένες πόζες, που αψηφούσαν τη βαρύτητα, καθώς εκτελούνταν σε τραμπολίνο!

To στρατηγικό πλεονέκτημα της Άννας Χατζή ανέβασε το επίπεδο δυσκολίας, ενώ η έξτρα επιλογή μιας κοπέλας να κάνει μόνη της μακιγιάζ και μαλλιά οδήγησε σε περαιτέρω γκρίνιες. Η κοπέλα που επέλεξε η Άννα ήταν η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Αυτή η δοκιμασία αποχώρησης επεφύλασσε μια ακόμα έκπληξη στα μοντέλα, μιας που το κορίτσι που έδειξε να συνεργάζεται καλύτερα στο σετ, κέρδισε με μια φίλη της βόλτα σε ιστιοπλοϊκό, παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη. Νικήτρια ήταν η Χαρά Παππά, η οποία πήρε μαζί της την Κέισι Μίζιου.

Πίσω στο σπίτι, τα κορίτσια αποφάσισαν να περάσουν τον ελεύθερο χρόνο τους σκαρφίζοντας μια εικονική δοκιμασία αποχώρησης και μιμούμενες τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και την Έλενα Χριστοπούλου.

Στην τελική τριάδα προς αποχώρηση έφτασαν οι: Μαρία Μιχαλοπούλου, Εμμανουέλα Μάινα και Ασημίνα Χαρίτου. Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως η Μαρία παραμένει στο παιχνίδι, παγώνοντας όλες τις άλλες παίκτριες.

Η παίκτρια που, τελικά, αποχώρησε από το GNTM είναι η Εμμανουέλα Μάινα με την Άννα Μαρία να ξεσπά σε κλάματα με την ανακοίνωση του αποτελέσματος