Η Αιμιλία Καναρέλη βρέθηκε απόψε στη σκηνή του The Voice.

Η νεαρή τραγουδίστρια, ωστόσο, συγκίνησε  το τηλεοπτικό κοινό με την ιστορία ζωής που έφερε μαζί της.

Πιο συγκεκριμένα, στο απόσπασμα που προηγήθηκε της εμφάνισης της, η 19χρονη τραγουδίστρια μίλησε για μια σπάνια ασθένεια με την οποία και γεννήθηκε.

«Γεννήθηκα το 2000 με διπλή σχιστία, η οποία είναι μια μορφή δισπλασίας στο πρόσωπο. Οι γιατροί συμβούλεψαν τους γονείς μου να ξεκινήσω λογοθεραπεία αλλά και μουσική, τραγούδι για να με βοηθούσε στην ομιλία μου. Κάπως έτσι ξεκίνησε να είναι μια μορφή θεραπείας αλλά κατέληξε να είναι το πάθος μου» εξομολογήθηκε με χαμόγελο η 19χρονη Αιμιλία. «Θέλω να αποδείξω σε όλους πως όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίσει κανείς στη ζωή του, αυτό δεν θα πρέπει να τον σταματήσει στο να κυνηγάει το όνειρο του».

Η Αιμιλία Καναρέλη κατόρθωσε με ευκολία να κάνει την Έλενα Παπαρίζου να γυρίσει την καρέκλα της και, ως μόνη που την «θέλησε» στην ομάδα της να την αποκτήσει.

«Έλενα τι καλά που γύρισες! Την Αιμιλία, κάποια στιγμή στη ζωή μου, είχα τη χαρά να την γνωρίσω σε σεμινάρια που είχα κάνει σε ωδείο. Αγάπησε το τραγούδι και το θέατρο, μου στέλνει μηνύματα από το Λονδίνο. Είναι σε μια πολύ καλή σχολή όπου κάνει θέατρο, χορό, μουσική» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Ζουγανέλη περιγράφοντας την γνωριμία της με την νεαρή διαγωνιζόμενη.

«Έχω ταραχθεί και στεναχωρηθεί που δεν πάτησα το κουμπί και την είδα μπροστά μου» πρόσθεσε η ερμηνεύτρια και coach του The Voice.