Μαρία Μπεκατώρου: Έρχονται μεγάλες αλλαγές στην εκπομπή

|
THESTIVAL TEAM

Ο δεύτερος κύκλος του Πρωινού ΣΟΥΚΟΥ ολοκληρώθηκε πριν μερικές εβδομάδες και όπως όλα δείχνουν ο επόμενος θα ανοίξει ΣΟΥΚΟΥ αλλά όχι πρωινό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zappIT, θέλουν να είναι σχεδόν οριστική η απόφαση του ΑΝΤ1 να μεταφέρει την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου στη μεσημεριανή ζώνη. Η Μαρία Μπεκατώρου ετοιμάζεται να κολυμπήσει σε νέες θάλασσες, με άλλους κανόνες, έχοντας στο πλάι της, για την ώρα, έναν σταθερό συνεργάτη.

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι τα μόνα δύο πρόσωπα που θα συνεχίσουν για τρίτη σεζόν στα Σαββατοκύριακα του ΑΝΤ1. Η νέα εκπομπή σχεδιάζεται βήμα-βήμα, καθώς θα βουτήξει στα βαθιά, εκεί που ο ανταγωνισμός είναι ήδη μεγάλος.

Ωστόσο, το …μεσημεριανό ΣΟΥΚΟΥ δεν θα είναι ένα αμιγώς gossip πρόγραμμα, όπως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στη συγκεκριμένη ζώνη. Ο ΑΝΤ1 , σύμφωνα με το zappit.gr, επιθυμεί να φτιάξει μια παρέα που θα κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές, με concept που βρίσκεται υπό διαμόρφωση

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.