Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ήταν χθες το πρωί ο Μέμος Μπεγνής, ο οποίος αποκάλυψε μια απίθανη ιστορία.

Ο γνωστός ηθοποιός, φέτος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση για τον Αριστοτέλη Ωνάση, με τίτλο «Ωνάσης: Τα θέλω Όλα», που υπογράφει ο Σταμάτης Φασουλής. Όπως ανέφερε ο Μέμος Μπεγνής, με τον Σταμάτη Φασουλή γνωρίζονται πάρα πολλά χρόνια.

Δείτε την ιστορία που περιέγραψε ο Μέμος Μπεγνής

«Είμαστε πολύ αγαπημένοι, γιατί είναι οικογένεια πια ο Σταμάτης. Έχουμε δουλέψει εφτά φορές μαζί. Είναι από τη Σαλαμίνα και εκείνος. Η γιαγιά μου με τη μαμά του ήταν πάρα πολύ φίλες. Μας ενώνει δηλαδή ένα κοινό παρελθόν, πολύ τρυφερό και όμορφο», ανέφερε ο Μέμος Μπεγνής και συνέχισε περιγράφοντας την ιστορία που άφησε άφωνη την παρουσιάστρια.

«Υπάρχει ιστορία μεγάλη με τη γιαγιά. Η γιαγιά μου είχε έρθει από την Αίγυπτο. Ο Σταμάτης 5 χρονών τη θυμόταν ως κάτι φοβερό που ήρθε στο σπίτι, καθώς η γιαγιά μου έφερε και μια μαϊμού, είχε κατοικίδιο μαϊμού. Η μαϊμού λοιπόν ήταν το όνειρο του Σταμάτη. Αυτό που ήταν πάρα πολύ όμορφο και παραδεισένιο, ξαφνικά έγινε κόλαση, όταν η μαϊμού γυρίζει και δαγκώνει τον Σταμάτη Φασουλή. Αυτό το λέμε στους θεατρικούς κύκλους και δεν το πιστεύουν. Στην τηλεόραση δεν το έχω ξαναπεί», είπε χαρακτηριστικά.