Ζαχαράτος –Μαζωνάκης: Τι έχει συμβεί ανάμεσά τους; (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Σε εμφάνιση του, στην Κύπρο, ο Τάκης Ζαχαράτος σατίρισε την Μελίνα Ασλανίδου, ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφων για το αν εκείνη θίχτηκε, απάντησε: «Δεν νομίζω να στεναχωρήθηκε η Μελίνα Ασλανίδου, έχει πάρα πολύ χιούμορ. Δεν έχουμε με κανέναν κακία. Αυτό μας δίνουν, αυτό παίρνουμε, αυτό σατιρίζουμε. Δεν έχουμε εμμονές».

Κάπου εκεί, όμως, ανασύρθηκε η πραγματική παρεξήγηση που έχει ο Τάκης Ζαχαράτος με τον Γιώργο Μαζωνάκη. «Ρωτήστε τον ίδιο, ξέρει καλύτερα από μένα. Ο Αντρέας Βουτσινάς μου είχε πει κάποτε ότι όταν κάποιος έχει θέμα με αυτό που κάνεις, έχει θέμα με τον εαυτό του, όχι μαζί σου. Οπότε, αν το καταλάβει κι αυτός κι εγώ, θα ζήσουμε καλύτερα», δήλωσε ο ίδιος.

«Στη φωλιά των Κου Κου», ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε το παρασκήνιο της παρεξήγησης αυτής: «Στο παρελθόν ήταν πάρα πολύ καλοί φίλοι.

Ο Ζαχαράτος έκανε τον Μαζωνάκη σε κάθε του παράσταση με μιμήσεις, όπως κάνει τους πάντες. Ο Μαζωνάκης είχε ενοχληθεί και του είπε «Το παράκανες και δεν γελάω πλέον με αυτό». Το είχε σεβαστεί ο Τάκης Ζαχαράτος μέχρι που πέρυσι τον χειμώνα πήγε και είδε τη Νατάσα Θεοδωρίδου στη Θεσσαλονίκη όπου εμφανιζόταν, ανεβαίνει πάνω στην πίστα και κάνει τον Μαζωνάκη. Μαθαίνω ότι παρεξηγήθηκε ο Μαζωνάκης γιατί είναι και φίλη του η Νατάσα».

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.