Καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά ήταν σήμερα ο Γιώργος Σαμπάνης.

Ο τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, μίλησε για την βοήθεια που δίνουν τα talent shows στα νέα παιδιά ενώ εξήγησε και τους λόγους που ο ίδιος δεν θα ήθελε να βρεθεί σε μια κριτική επιτροπή.

"Πρώτα απ’ όλα, αρέσει πολύ η φωνή μου στον κόσμο όταν τραγουδάω και καθόλου όταν μιλάω. Οπότε φαντάσου με αυτή την ομιλία να βρεθώ σε εκπομπή», πρόσθεσε. «Ο λόγος που δεν έχω πάει, όμως, ακόμα σε αυτές τις εκπομπές δεν είναι αυτός. Ο λόγος είναι πως δεν έχω ιδέα από αυτές τις εκπομπές. Δεν μπορώ να κρατήσω το στόμα μου κλειστό. Δεν μπορώ να δω ένα παιδάκι, 17 χρονών που λόγω ηλικίας δεν πατάει στον τόνο και να του πω «τι καλός που είσαι, τι γλυκός». Θα του πω «μην τραγουδάς». Ειλικρινά

Τα τάλεντ σόου μου έχουν αποδείξει τόσα χρόνια πως είναι περισσότερο τηλεοπτικά προϊόντα παρά βοήθεια σε ένα παιδί που τραγουδάει. τα περισσότερα παιδιά δεν έχουν την ευκαιρία να κάνουν τίποτα μετά. Αυτοί που πήγαν και φάνηκαν εκεί, μετά δεν ανοίγουν ούτε προγράμματα στα μαγαζιά. Τους θεωρούν καμένους οι δισκογραφικές εταιρίες. Τελειωμένους.

Είναι αυτά τα 15 λεπτά δημοσιότητας. Βγαίνεις, σε γνωρίζουν, σκίζεις και πάμε στον επόμενο!" είπε ο τραγουδιστής.

Δείτε το βίντεο: