Συνέντευξη στο περιοδικό "ΕΓΩ! Weekly" παραχώρησε ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος σχολίασε μεταξύ άλλων την εμφάνιση του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, εξαπολύοντας παράλληλα τα βέλη του προς του δύο άντρες.

Διαβάστε παρακάτω απόσπασμα της συνέντευξης:

Διάβασα πρόσφατα στο facebook την κριτική που έγραψες για την πρεμιέρα της εκπομπής «The 2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου είχε καλεσμένο τον Γιώργο Λιάγκα. Από τον τρόπο που είναι γραμμένο το κείμενο, φαίνεσαι θυμωμένος.

Όχι! Θυμωμένος δεν είμαι. Με ποιον να είμαι θυμωμένος;

Οργισμένος;

Ε, όχι, άλλωστε δεν με ενδιαφέρει η άποψη του Γρηγόρη. Αλλά τώρα, όταν βγαίνεις σε μια εκπομπή υποτίθεται μεγάλης θεαματικότητας και λες στον Λιάγκα «συγχαρητήρια και μπράβο γιατί είσαι ο πρώτος στην ελληνική τηλεόραση που λες τα πράγματα με το όνομά τους», πραγματικά γελάει ο κόσμος. Εγώ το κάνω αυτό από το 1993 και έχω πληρώσει το τίμημα.

Τι εννοείς έχεις πληρώσει το τίμημα;

Εννοώ ότι όταν έχεις άποψη για τα πράγματα, αναπόφευκτα γίνεσαι αντιπαθής σε κάποιους, και αυτό έχει επιπτώσεις στην καριέρα σου. Χωρίς εμμονές ή κακίες, λέω την άποψή μου και σε όποιον αρέσει. Αλλά τώρα το να δέχεται συγχαρητήρια ο Λιάγκας, που το κάνει αυτό 20 χρόνια μετά, είναι κάπως αστείο.

Ήταν μια συνέντευξη που ακούστηκαν ιδιαίτερες φιλοφρονήσεις εκατέρωθεν.

Όχι. Μάλλον ο Γρηγόρης δεν θυμάται ότι υπάρχω. Τον οποίο Γρηγόρη γνώρισα ως μαθητή του Λευτέρη Κουταλίδη όταν ξεκινούσε την παρουσία του στα μέσα ενημέρωσης. Να πω ότι δεν έχουμε γνωριστεί θα ήταν ψέματα.

Έμεινα και σε ένα άλλο κομμάτι της κριτικής σου σχετικά με την προσωπική ζωή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και του τρόπου που την εξέθεσε. Είσαι αρνητικός στο να μιλάει για την ιδιωτική του ζωή ένα δημόσιο πρόσωπο;

Όχι, αλλά επειδή ο Γιώργος Λιάγκας έχει προσπαθήσει πάρα πολύ να δείξει αυτό το «έχω οικογένεια με τη Φαίη», κάπου καταντάει και λίγο ανόητο. Δεν ξέρω αν είδες στην εκπομπή τι έλεγαν. Για μια μητέρα δύο παιδιών και μάλιστα των δικών σου παιδιών, δεν τα λες αυτά και με τέτοιες λεπτομέρειες.

Όμως από την άλλη είναι δικό του θέμα. Έπειτα υπάρχει ελεύθερη βούληση και θέληση. Από τη στιγμή που ο ίδιος δέχεται να απαντήσει, τελειώνουν όλα.

Οι συγκεκριμένοι είναι ένα τηλεοπτικό ζευγάρι και πουλάνε τη σχέση τους ως τηλεοπτική επιτυχία. Ως ένα βαθμό το καταλαβαίνω, από ένα σημείο και μετά όμως καταντάει άκομψο.

Αν και σχολιάζεις τα πάντα μέσα από το «Happy Day», δεν συνηθίζεις να γράφεις κριτική για εκπομπές.

Έτυχε να δω τη συγκεκριμένη εκπομπή και έτσι εκφράστηκα μέσα από τη σελίδα μου στο facebook. Είπα τη γνώμη μου γιατί θεώρησα ότι ήταν πολύ χτυπητό όλο αυτό και μάλιστα όταν προέρχεται από τον Γρηγόρη, που έχει κάνει καριέρα ως το καλό παιδί. Που για όλους έλεγε καλά λόγια και τώρα άρχισε να το γυρίζει και αυτός.

Η εκπομπή σου άρεσε;

Ο Γρηγόρης δεν είναι καινούργιος άνθρωπος στην τηλεόραση. Έχει ολόκληρη καριέρα πίσω του. Όταν πάει και κάνει ακριβώς την ίδια εκπομπή με τον Κωστόπουλο, με το ίδιο ακριβώς στήσιμο... Ε, δεν φοβάται ότι θα υπάρξουν συγκρίσεις;