Βάνα Μπάρμπα: “Κι όμως! παντρεύτηκα για έναν μήνα στην Ιταλία”

|
ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

“Η προσωπική μου ζωή πουλούσε πάντα περισσότερο από τη δουλειά μου”, “Επαναπαύτηκα στο lifestyle και στις δάφνες μου”, “Με την κρίση έμαθα να μπαίνω στο μετρό”, “Οι άντρες μου είχαν ψυχή και σθένος. “Αντράκια” δεν είχα ποτέ’, ‘Ήμουν ένα προϊόν και το προϊόν αγοράζεται”. Κάθε τίτλος που δίνει η Βάνα Μπάρμπα, προέρχεται από το απόσταγμα εμπειρίας μιας γεμάτης ζωής που ξεκίνησε όταν το έσκασε από το σπίτι της για μην παντρευτεί έναν χοντρό πλούσιο, όπως αναφέρει και στην αυτοβιογραφία της “Αθήνα-Γιάννενα με δυο παπούτσια πάνινα” που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Αργότερα, ήρθε ο τίτλος της “Μις Ελλάς”, το ‘Mediterraneo”, οι μεγάλοι έρωτες, ο τίτλος του “sex symbol” που τη συνόδευσε για δυόμισι δεκαετίες και η κόρη της που συμπλήρωσε το παζλ της ζωής της. Η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε πρώτη φορά στο περιοδικό You: “Κι όμως… παντρεύτηκα για έναν μήνα στην Ιταλία”, κάτι που δεν ήταν γνωστό!

Και τόνισε: “Η προσωπική μου ζωή πουλούσε πάντα περισσότερο από τη δουλειά μου. Οι μεγάλοι σταρ, βέβαια, είναι πάντα κακοί ηθοποιοί. Εγώ είμαι συμβιβασμένη μ’ αυτό”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.