Οι ανοιξιάτικες καταιγίδες άλλαξαν τα σχέδια, αλλά το Todaylicious επανέρχεται με νέα ημερομηνία για το πιο ανατρεπτικό πικ νικ της πόλης!

Το πιο famous hot dog της πόλης είναι Todaylicious και γιορτάζει 6 χρόνια με ένα μοναδικό urban πικ νικ, με φόντο τον Λευκό Πύργο. Το πικ νικ προγραμματίστηκε για την ερχόμενη Τετάρτη, στις 5 το απόγευμα.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: 

"Το σκάμε απ’ το μπετόν, πιάνουμε γκαζόν και απολαμβάνουμε hot dog ... οκλαδόν!

Από τις 5 το απόγευμα, κερνάμε Todaylicious Hot Dogs, παρέα με τις νέες Hellmann’s sauce, Cream Cheese και Barbeque sauce. Εσύ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις τη Hellmann's sauce που σου αρέσει και απλά να απογειώσεις τo πιο famous hot dog της πόλης.

Τις μοναδικές, Todaylicious, γευστικές εμπειρίες έρχεται να συμπληρώσει το άκουσμα του Live Dj set του Off Radio, με μουσικές που θα μας ταξιδέψουν και θα φροντίσουν να παραμείνει η διάθεση στα ύψη, μετατρέποντας το κλασικό σκηνικό της παραλίας σε μία μοναδική, αξέχαστη εμπειρία!

Urban πικ νικ στο κέντρο της πόλης ...και «ρολάρουμε» μαζί με τους αγαπημένους Roller Lovers! Φόρεσε και εσύ τα πατίνια σου και έλα παραλία μαζί με όλη σου τη παρέα!

Τροπική διάθεση, απολαυστικά hot dog, χαρούμενα χρώματα, αναμνηστικές φωτογραφίες, πολλές εκπλήξεις και δώρα για όλους και όλα αυτά δίπλα στο κύμα!

Τετάρτη 31 Μαΐου 5μμ -9μμ στο Λευκό Πύργο.