Ημερίδα για τον αντικαπνιστικό νόμο θα πραγματοποιηθεί σήμερα

|
THESTIVAL TEAM

Ημερίδα για τον αντικαπνιστικό νόμο και τα ζητήματα που προκύπτουν από την εφαρμογή του σε καταστήματα και επιχειρήσεις διοργανώνει σήμερα Τετάρτη το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με πρωτοβουλία της Επιτροπής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και Εξυπηρέτησης μελών, προσκαλώντας ως εισηγητές τους πλέον ειδικούς και αρμοδίους.

Εισηγήσεις θα είναι οι:

  • Θεοδώρα Τσιούδα, ιατρός του Πνευμονολογικού Τμήματος του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.
  • Χρήστος Μήττας, Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
  • Νικόλαος Μπογατίνης, Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος Τούμπας
  • Σοφοκλής Κουρτίδης, αν. Προϊστάμενος Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας Π.Κ.Μ.
  • Κωνσταντίνος Ιακώβου, Εκπρόσωπος Καπνοπωλών και της Ο.Ε.Ε.Θ.

Η Ημερίδα θα αρχίσει στις 18:30 μ.μ., σήμερα 11 Δεκεμβρίου και θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα «Θεσσαλονίκη» των γραφείων του Ε.Ε.Θ. (Αριστοτέλους 27 Α’ όροφος).

Στην πρόσκληση αναφέρεται ως ομιλητής και ο Δημ. Παπαστεργίου, Δήμαρχος Τρικκαίων και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε., ο οποίος όμως τελικά δεν θα προσέλθει λόγω άλλων υποχρεώσεών του.

antik.jpg

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.