Με ένα γιγαντιαίο ανθρώπινο αστέρι από Άη Βασίληδες ανοίγει τις πύλες του ο Αστερόκοσμος στη ΔΕΘ

|
ΜΑΓΔΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ένα ανθρώπινο αστέρι θα σχηματίσουν περισσότεροι από 1.000 Άη Βασίληδες το ερχόμενο Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στη νότια πύλη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στα εγκαίνια του Αστερόκοσμου.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν μέρος του μεγάλου αστεριού που θα σχηματιστεί το απόγευμα του Σαββάτου και να επισκεφθούν  το χριστουγεννιάτικο πάρκο, το οποίο επιστρέφει φέτος με περισσότερα παιχνίδια και υπόσχεται να παρασύρει τους επισκέπτες σε μία μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή από το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου μέχρι την Κυριακή 7 Ιανουαρίου.

Διαδραστικά παιχνίδια, θεματικά εργαστήρια, 16 παιχνίδια λούνα παρκ, δύο παγοδρόμια αλλά και πλήθος εκδηλώσεων θα περιμένουν όσους επισκεφθούν τα περίπτερα 13, 14 και 15 της ΔΕΘ.

Σε 23.000 τ.μ. το πλούσιο πρόγραμμα του Αστερόκοσμου, που διοργανώνεται από το Magic Park θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, παιχνίδια, επιδείξεις αγωνισμάτων και ακροβατικών, face painting, συναυλίες και πολλά ακόμη, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν με το έλκηθρο του Άη Βασίλη.

Σε σημερινή συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ΔΕΘ- Helexpo, Τάσος Τζήκας ανέφερε ότι «H Θεσσαλονίκη έχει γίνει χριστουγεννιάτικος προορισμός. Ο Αστερόκοσμος θα είναι η καρδιά της πόλης κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων».

«Δεν υπάρχει ανταγωνισμός με άλλες δραστηριότητες της πόλης αλλά όλες λειτουργούν συμπληρωματικά», πρόσθεσε.

 Από την πλευρά του ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της ΔΕΘ-Helexpo,  Αλέξης Τσαξιρλής τόνισε ότι ο Αστερόκοσμος είναι «το πρώτο χριστουγεννιάτικο πάρκο που συνδιοργανώθηκε από τη ΔΕΘ- HELEXPO. O Αστερόκοσμος δεν φθίνει αλλά παρουσιάζει αυξητικές τάσεις. Θα προσφέρει τη χαρά που χρειαζόμαστε μικροί και μεγάλοι».

Σύμφωνα με τους διοργανωτές οι επισκέπτες του Αστερόκοσμου αναμένεται να ξεπεράσουν τους 150.000.

Ωράριο λειτουργίας

Καθημερινές 11/12-22/12 17:00 με 22:00

Σαββατοκύριακα 11:00 με 22:00 και από

23/12-7/1 11:00 με 22:00.

Εισιτήριο: 7 ευρώ

Σε κάθε πενταμελή οικογένεια το ένα μέλος της έχει δωρεάν είσοδο

Τα ΑμεΑ και τα παιδιά κάτω του ενός μέτρου είναι δωρεάν.

Παράλληλα, προσφέρεται δωρεάν πάρκινγκ με είσοδο των οχημάτων από την πύλη εμπορίου.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.