Η σχολική χρονιά σιγά σιγά πλησιάζει και το Ολυμπιακό Μουσείο καλεί τους μικρούς του φίλους για τις τελευταίες νότες ξενοιασιάς και διασκέδασης.

Το Extra SummerCamp ξεκινάει. Ένα πρόγραμμα φθινοπωρινής απασχόλησης παιδιών με ποίκιλες δραστηριότητες εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Συμμετέχουμε σε αθλήματα ομαδικά και μετράμε τις δυνατότητες μας σε ατομικά, γνωρίζουμε το εργαστήριο "Υγιεινής Διατροφής" του Μουσείου και φτιάχνουμε τη δική μας συνταγή, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε κτήρια της φαντασίας μας, δημιουργούμε τη δική μας μόδα, και …. παίζουμε πολλά παιχνίδια.

Το Extra SummerCamp θα διεξαχθεί σε έναν εβδομαδιαίο κύκλο, από τις 4 μέχρι και τις 8 Σεπτεμβρίου, από τις 8:00 το πρωί έως τις 16:00 το μεσημέρι, στις κατάλληλα διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Μουσείου.

Απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού ηλικίας 6-12 ετών.

Οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν ήδη ξεκινήσει.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Μουσείου, στα Τηλέφωνα 2310968531-2 ή  στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.