3ο Spring Bazaar από τους φίλους της “Μέριμνας” στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ+VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Χορό, τραγούδι, ήλιο και παιχνίδια για τα παιδιά περιελάμβανε το 3ο Spring Bazaar που πραγματοποιείται στην Αποθήκη Γ’ στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, με πρωτοβουλία του σωματείου οι Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης. Μεγάλα διαδραστικά παιχνίδια, θεατρικές παραστάσεις, μουσικοχορευτικά σύνολα και ομαδικά παιχνίδια είναι μερικές από τις φετινές δραστηριότητες που μπορούν να ψυχαγωγήσουν τα παιδιά, ενώ παράλληλα, οι γονείς μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ρούχα και αξεσουάρ, παιχνίδια, χειροποίητα δώρα και κατασκευές, βιβλία και μοναδικά αντικείμενα του bazaar ή ακόμη και φυτά.

Στον χώρο, υπάρχει καφενείο με σπιτικές λιχουδιές, προκειμένου να χαλαρώσουν οι επισκέπτες μετά τις αγορές τους. Στην εκδήλωση γίνεται επίσης λαχειοφόρος αγορά,  τα έσοδα από την οποία θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συμβουλευτικού Κέντρου της Μέριμνας στη Θεσσαλονίκη, που προσφέρει δωρεάν συμβουλευτική στήριξη σε παιδιά και οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρές ασθένειες.

Το 3ο Spring Bazaar θα διαρκέσει μέχρι αύριο, Κυριακή 26 Απριλίου στην Αποθήκη Γ’ και είναι ανοιχτό για το κοινό από τις 11 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.