Δράσεις στο πλαίσιο του προγράμματος «Βιώσιμη Πόλη»: 3ο Περιβαλλοντικό Μαθητικό Συνέδριο ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο

|
THESTIVAL TEAM

Την υλοποίηση δράσεων και εκδηλώσεων στο πλαίσιο του προγράμματος «Βιώσιμη Πόλη»: 3ο Περιβαλλοντικό Μαθητικό Συνέδριο ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο κατά την 4η τακτική συνεδρίασή του χθες, Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης συμμετέχει για τρίτη χρονιά στο συγκεκριμένο περιβαλλοντικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο υλοποιείται από τον Νοέμβριο του 2014 έως τον Μάιο του 2015, με τη συνεργασία του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελευθερίου Κορδελιού και Βερτίσκου και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Συμμετέχουν ομάδες μαθητών όλων των βαθμίδων (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) από 90 σχολεία της Ελλάδας, τα οποία είναι ενταγμένα στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο «Βιώσιμη Πόλη».

Στο τέλος του προγράμματος και συγκεκριμένα στις 30 Απριλίου 2015 το έργο των σχολικών μονάδων και η άποψη των μαθητών για τη βιώσιμη ανάπτυξη της πόλης τους, θα παρουσιαστούν στο 3ο Περιβαλλοντικό Μαθητικό Συνέδριο με σειρά εισηγήσεων, δράσεων και εκδηλώσεων. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλους χώρους του Δημαρχείου.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.