Μετά το Λύκειο ΤΙ;

|
THESTIVAL TEAM

Ημέρα επαγγελματικού προσανατολισμού με θέμα “Μετά το Λύκειο ΤΙ; Επιλογές και προοπτικές στην εποχή της οικονομικής κρίσης” διοργανώνει την ερχόμενη Τετάρτη…

4 και Πέμπτη 5 Απριλίου ο δήμος Θέρμης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης από τις 10:15 και σε αυτή θα συμμετέχει μεταξύ άλλων το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Η Πράξη “Γραφείο Διασύνδεσης” υλοποιείται στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση” (Ε.Π.Ε.Δ.Β.Μ.) 2007-2013 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από εθνικούς πόρους μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

Η Πράξη υλοποιείται υπό τη διαχείριση του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας – Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και, μαζί με το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης και τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας συντονίζεται από την Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ), μία δράση η οποία στοχεύει στην αποτελεσματικότερη σύνδεση του εκπαιδευτικού συστήματος με την αγορά εργασίας.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.