Κωστένογλου: Είναι φυσιολογικές οι αντιδράσεις του κόσμου του Άρη

|
THESTIVAL TEAM

Μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης, ο Νίκος Κωστένογλου, μίλησε για το μέλλον του στον πάγκο του Αρη,την τρίτη θέση και την πορεία της ομάδας στο εξής. Αρχικά, ο τεχνικός του Άρη σημείωσε: “Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια όλη την εβδομάδα, γιατί η απογοήτευση ήταν στη ψυχή και τα πρόσωπά τους. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα γι αυτό το ματς. Όταν φοράς μία ιστορική φανέλα, σίγουρα σε επιτάσσει να είσαι επαγγελματίας και να τελειώσεις με καλή εικόνα το πρωτάθλημα. Η ομάδα μας όσο είμαι εδώ συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς από τις ομάδες που βρίσκονται πλέον στη Σούπερ Λιγκ. Τον Άρη τον αντιμετώπιζαν για να τον κερδίζουν συνέχεια. Αν γίνει τελικά το ματς με την Σπάρτη, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Είμαι στεναχωρημένος που δεν μπορέσαμε τον κόσμο να τον φέρουμε κοντά μας. Όποιες αντιδράσεις υπήρχαν από τον κόσμο είναι φυσιολογικό. Δεν μπορείς να συμβιβαστείς με τη θέση της ομάδας. Ας δικαιολογήσουμε από την πλευρά μας τον κόσμο αν υπήρχαν σποραδικά περιστατικά”.

Για την τρίτη θέση της ομάδας, ο Νίκος Κωστένογλου είπε: «Πλέον δεν θέλω να πάρω θέση. Είχα αναφέρει ότι σύμφωνα με τον ΚΑΠ, αυτό ισχύει. Αυτή τη στιγμή έπεσε ο Ηρακλής, άρα δεν δικαιούμαστε αυτό το πλεονέκτημα. Θα υπάρχει μία απόφαση που θα περιμένουμε. Αν γίνει το πιο αισιόδοξο σενάριο, δεν συμβιβαζόμουν να βγει τρίτος ο Άρης, αλλά αν είναι νόμιμο, είναι ευπρόσδεκτο».

Για το αν θέλει να σχολιάσει το μέχρι στιγμής πέρασμά του από τον Άρη: «Δεν θα ήθελα να κάνω χαρακτηρισμό για το πέρασμά μου. Αυτά τα παιδιά έδειξαν ιδιαίτερο σεβασμό στο πρόσωπό μου. Το έδειξε και η συγκομιδή και τα στατιστικά, αμυντικά και επιθετικά. Είναι πολύ δύσκολο τον μήνα Μάρτιο, αλλά και προς το τέλος του πρωταθλήματος, με διάφορες διακυμάνσεις ψυχικά και σωματικά. Είχαν το σθένος, την διάθεση, τον επαγγελματισμό, την ευγένεια να αλλάξουν την εικόνα τους. Γι αυτό τους δίνω συγχαρητήρια να αλλάξουν εικόνα τον Μάρτιο. Το πρέπει στο ποδόσφαιρο είναι πάρα πολύ δύσκολο».

Για την επόμενη μέρα: «Υπάρχει μία σκέψη να συναντηθώ με τον κ. Καρυπίδη, αυτό θα γίνει μέσα στην εβδομάδα».

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.