Κανένα αστικό λεωφορείο δεν θα πραγματοποιήσει και σήμερα δρομολόγια στη Θεσσαλονίκη, καθώς οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας για τέταρτη ημέρα.

Χθες απορρίφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η διοίκηση του Οργανισμού, με την οποία ζητούσε να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η επίσχεση εργασίας και οι εργαζόμενοι διεμήνυσαν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι να πληρωθούν τα δεδουλευμένα δύο μηνών και το υπόλοιπο του δώρου Πάσχα.

Παρά την πίεση που δέχτηκαν από εκπροσώπους φορέων της πόλης, να λύσουν χειρόφρενο σε ένδειξη καλής θέλησης, οι εργαζόμενοι δεν δέχτηκαν να κάνουν βήμα πίσω, καθώς, όπως λένε, ο αγώνας τους είναι δίκαιος. Όπως είπαν, θα συνεδριάζουν καθημερινά για να λαμβάνουν αποφάσεις και σε περίπτωση αλλαγής των δεδομένων που αφορούν στην πληρωμή τους, θα επανεξετάσουν και την απόφασή τους για κινητοποιήσεις.

Από την πλευρά της, η διοίκηση του ΟΑΣΘ καταβάλλει προσπάθειες για να ολοκληρώσει τη διαδικασία λήψης δανείου από την Εθνική Τράπεζα για να πληρώσει το προσωπικό, ωστόσο, η διαδικασία αποδεικνύεται χρονοβόρα.