Δέσμευση Σαββίδη για άμεση καταβολή 25 εκατ. ευρώ για μισθούς και χρέη στο MEGA

|
THESTIVAL TEAM

Tο 20% της εταιρείας «Τηλέτυπος»,  έχει αποκτήσει ο Ιβάν Σαββίδης, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να δεσμεύεται για άμεση καταβολή 25 εκατ. ευρώ για μισθούς και χρέη.

Συγκεκριμένα όπως ενημερωθήκατε τις προηγούμενες ημέρες, ο ισχυρός άντρας του ΠΑΟΚ απέκτησε το ποσοστό 20% της “Τηλέτυπος Α.Ε.” (Mega Channel), από το συνολικά 32,73% που κατείχε η Πήγασος Εκδοτική, συμφερόντων του ομίλου Μπόμπολα.

Μάλιστα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ιβάν Σαββίδης δεσμεύτηκε να καταβάλει άμεσα 25 εκατ. ευρώ προκαταβολικά για το μερίδιο του σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, προκειμένου να πληρωθούν μισθοί και χρέη.

Ήδη, η DIMERA Media που ανήκει στον Σαββίδη, έστειλε μια επιστολή στην ALPHA BANK με κοινοποίηση και στις υπόλοιπες πιστώτριες τράπεζες πάνω στο παραπάνω θέμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ίδιο θα πρέπει να είναι διατεθειμένοι να κάνουν και όσοι ενδιαφέρονται να εμπλακούν μετοχικά στο MEGA.

Πηγή sdna.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.