Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Προτίθεμαι να συνεχίσω τη Μουρμούρα και για δέκα χρόνια

|
THESTIVAL TEAM

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, σε συνέντευξή του στο “Mytv”, μίλησε για τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και την επιτυχία που γνωρίζει.

Για πέμπτη χρονιά συνεχίζετε στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Τι σημαίνει για εσάς;

Μια ολόκληρη ζωή και μια δεύτερη οικογένεια. Δεν έχω γίνει οικογένεια μόνο με τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη, αλλά με όλη την παραγωγή και τους τεχνικούς.

 Έχει υπάρξει στιγμή που να κουραστήκατε ή να βαρεθήκατε τη σειρά;

Προσωπικά δεν το έχω πει ποτέ αυτό. Ίσα ίσα που απολαμβάνω αυτό που κάνουμε γιατί είναι αρκετά δύσκολο. Σε λίγο καιρό θα γυρίσουμε το 343ο επεισόδιο. Φαντάσου, λοιπόν, όλα αυτά τα επεισόδια με καινούργια θεματολογία, τι εφευρετικότητα πρέπει να έχει ο ηθοποιός για να μην παραμένει ο ίδιος.

Όταν πήρατε το πρώτο σενάριο στα χέρια σας, περιμένατε ότι θα φτάνατε μέχρι εδώ;

 

Τόσο πολύ, όχι. Κατάλαβα αμέσως, όμως, ότι έχω πολύ καλό υλικό στα χέρια μου γιατί ήταν μια πρωτότυπη ιδέα, μια πρόταση και μια άποψη για το πώς θα γυριστεί, αλλά και πώς θα παίξουμε.

Έχει παρθεί κάποια απόφαση για τη συνέχιση της σειράς και την επόμενη χρονιά;

Ακόμα δεν γνωρίζω κάτι. Είναι μία απόφαση που θα πάρει το κανάλι αφού τα βάλουν όλα κάτω. Εγώ έχω δηλώσει ότι προτίθεμαι να συνεχίσω τη «Μουρμούρα» και για δέκα χρόνια, δεν έχω κανένα πρόβλημα.

 Δεν θα θέλατε να κάνετε κάτι καινούργιο;

Κάποια στιγμή θα «γεννηθεί» και κάτι καινούργιο, αλλά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Στην παρούσα φάση μου αρέσει πολύ η «Μουρμούρα», οπότε αν μου τελειώσει μπορεί να κάνω και κάτι καινούργιο.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.