Έξαλλη η Βίκυ Χατζηβασιλείου με follower της στο instagram (ΦΩΤΟ)

|
ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Έξαλλη έγινε η Βίκυ Χατζηβασιλείου με σχόλιο follower της στο instagram.

Όλα ξεκίνησαν από μια φωτογραφία που ανέβασε η παρουσιάστρια στην οποία έδειχνε ότι ψώνισε μπισκότα, σοκολάτες και χυμούς για τα παιδιά στην Μάνδρα Αττικής. Την φωτογραφία συνόδευε το εξής σχόλιο: “Στη Μάνδρα Αττικής υπάρχουν παιδιά! Κι έρχονται Χριστούγεννα! Απλά στο θυμίζω…”.

Η εν λόγω φωτογραφία προκάλεσε την αντίδραση follower της, η οποία της έγραψε:  “Κάνε καλό Κ ριξτο στο γυαλο! Μην ποστάρεις τις πράξεις σου Κ το διαλαλείς στο ινστα”.

“Εσύ αυτό κατάλαβες?? Ούτε σου πέρασε από το μυαλό ότι ενημερώνω τον κόσμο για να επιλέξει σωστά σε περίπτωση που θέλει να βοηθήσει! Και σε περίπτωση που δεν σκέφτηκε καν να βοηθήσει, να το πράξει!!… Τι κρίμα!!

Καλύτερα όμως να βρεθούν 100 μιμητές και ένας που θα κατηγορήσει (εσύ), παρά να μην βρεθεί κανένας μιμητής με το να αποφύγω την ανάρτηση και τον κίνδυνο των κακοπροαίρετων σχολίων (των δικών σου)…”, απάντησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.