Στο περιστατικό του 2013 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Νότης Σφακιανάκης στο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα, όπου η Δέσποινα Βανδή είχε αποχωρήσει από λίγο πριν ξεκινήσουν τις εμφανίσεις τους από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη, όταν εκείνος στην απονομή του πλατινένιου του δίσκου είχε στηρίξει ανοιχτά τη Χρυσή Αυγή.

Όπως είπε ο ίδιος, δεν έχουν μιλήσει έκτοτε με την Δέσποινα Βανδή, ενώ υποστήριξε πως θα έπρεπε να του ζητήσει συγγνώμη.

«Δεν έχω μιλήσει έκτοτε με τη Δέσποινα. Τι να πούμε; Εκείνη θα έπρεπε να έρθει να μου πει συγγνώμη. Επιβάλλεται. Όταν κάνεις λάθος, επιβάλλεται να ζητάς συγγνώμη. Για να δείχνεις ότι το αντιλήφθηκες και δεν θα το επαναλάβεις. Ούτως ώστε να μπορεί και ο άλλος να σου μιλάει. Οι απόψεις μου και οι δικές σου αν είναι σε διαφωνία, οι πολιτικές απόψεις, η κοσμοθεωρία, με την εργασία μας τι δουλειά έχει;

Εσύ δεν είσαι πολιτικοποιημένο πρόσωπο εξάλλου. Μας το έχεις δείξει ότι δεν είσαι πολιτικοποιημένο πρόσωπο εξάλλου. Εγώ είμαι πολιτικοποιημένος και το έχω δείξει από τότε που έχω ξεκινήσει. Εγώ έχω μέσα στους δίσκους μου σκληρό πολιτικό – κοινωνικό τραγούδι. Γιατί το παρακάμπτεις; Γιατί το παραβλέπεις; Τώρα με γνώρισες; Σαφώς και με προσέβαλε» ανέφερε συγκεκριμένα ο Νότης Σφακιανάκης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο του zappit.gr: