Τα 4 ζώδια που θα ακυρώσουν τον γάμο τους την τελευταία στιγμή – Θα σας αφήσουν στα σκαλιά της εκκλησίας

|
THESTIVAL TEAM

Αν έχετε όνειρο να παντρευτείτε, σκεφτείτε πρώτα να ρωτήσετε το ζώδιο του συντρόφους σας.

Σύμφωνα με τους αστρολόγους κάποια ζώδια φοβούνται τις δεσμεύσεις και, όσο κι αν υπάρχει έρωτας κι αγάπη, τον χορό του Ησαΐα δεν θα τον χορέψει.

Οι δεσμεύσεις δεν τους πάνε, τους καταπιέζουν και νιώθουν ότι πνίγονται ενώ κάποια ζώδια από αυτά, είτε θα πουν επιπόλαια το «ναι», είτε θα αποφασίσουν πως η σχέση τους πια δεν τους καλύπτει.

Ο λόγος για τον Καρκίνο, τον Δίδυμο, τον Κριό και τον Τοξότη.

Τα ζώδια που θα σας αφήσουν στα σκαλιά της εκκλησίας

Κριός

Ο Κριός είναι ενθουσιώδης και είναι ένα από τα δραστήρια ζώδια που τους χαρακτηρίζει η τάση τους να ξεκινούν και να σταματούν κάτι πολύ εύκολα. Αν και είναι ρομαντικοί και πιστεύουν κατά βάθος στον παντοτινό έρωτα, ένας Κριός είναι πιθανό να σας αφήσουν στα κρύα του λουτρού, εν προκειμένω στα σκαλιά της εκκλησίας, διότι έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους πια για εσάς. Απαξ και ένας Κριός χάσει τη σπίθα στη σχέση του, το σκίρτημα και τον έρωτα, όταν πια γίνουν όλα πολύ περίπλοκα, αυτό το ζώδιο θα χωρίσει μια για πάντα.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος αγαπά τη διασκέδαση, την ανεμελιά και την καλοπέραση. Επίσης, είναι γνωστός για τις περιπέτειές του και φυσικά την αγάπη του να φλερτάρει. Όταν οι Δίδυμοι ερωτευτούν θα πουν το μεγάλο «ναι» αλλά είναι πιθανόν στην πορεία να το μετανιώσουν ενώ δεν αποκλείεται να αισθανθούν και πίεση αφού η εργένικη ζωή τους πια θα κάνει περίπατο. Όταν δεσμεύεται με παντοτινούς όρους αγάπης και πίστης νιώθει καταπίεση και ναι, μπορεί να εξαφανιστεί για τους παραπάνω λόγους ή ακόμη μπορεί να … βαρεθεί στο πι και φι τη σχέση.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι συναισθηματικός και παρότι μπορεί να ξαφνιάζεστε που βρίσκεται στη λίστα αυτή, ο λόγος είναι ότι, ενθουσιάζεται εύκολα, απαντά «ναι» χωρίς να σκεφτεί το μέλλον και είναι πιθανό αυτή του η γρήγορη απόφαση να αλλάξει. Μόλις συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα της δέσμευσης και όσο περισσότερο το σκέφτεται νιώθει ένα αβάσταχτο βάρος με αποτέλεσμα να φρικάρει ακόμη περισσότερο και να τρέχει να κρυφτεί.

Τοξότης

Η ελευθερία είναι για τον Τοξότης ζωτικής σημασίας, όλοι το ξέρουν αυτό. Άπαξ και νιώσει πως περιορίζεται ή αν μη τι άλλο πως οι επιλογές του για επιπόλαιες κινήσεις, ταξίδια και ανεμελιά στερεύουν τότε τον πιάνει ταχυπαλμία και τάση φυγής. Η στιγμή που ο Τοξότης θα νιώσει πιεσμένος, είναι η στιγμή που θα τον χάσετε, με τον γάμο να μοιάζει με καταδίκη για εκείνον επομένως, αν τον περιμένετε στα σκαλιά της εκκλησίας και η ώρα περνά να είστε σίγουροι πως, τριγυρνάει κάπου με το νυφικό και πίνει cocktails.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.