Θεσσαλονίκη: 6 κρούσματα από τα χθεσινά rapid tests στον Εύοσμο

|
THESTIVAL TEAM

Έξι κρούσματα κορωνοϊού προέκυψαν από τα rapid tests που διενεργήθηκαν χθες σε 239 άτομα στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Συγκεκριμένα, προέκυψαν 6 θετικά δείγματα στον COVID-19 (2,51%), εκ των οποίων 3 είναι γυναίκες και 3 είναι άνδρες, με μέσο όρο ηλικίας τα 46 έτη.

Ήδη  από τον ΕΟΔΥ δόθηκαν οι προβλεπόμενες οδηγίες προς τα επιβεβαιωμένα κρούσματα και ακολουθήθηκαν τα πρωτόκολλα που προβλέπονται σε αυτές τις περιπτώσεις για την αντιμετώπιση εξάπλωσης του ιού, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.

Συνεχίζονται οι έλεγχοι

Σήμερα Τρίτη 23.02 δειγματοληπτικοί έλεγχοι από τον ΕΟΔΥ πραγματοποιούνται στο Αμφιθέατρο του Ελευθερίου Κορδελιού στον πεζόδρομο (οδός Εθνικής Αντιστάσεως) και αύριο Τετάρτη 24.02 στην Πλατεία Ευόσμου. Τα rapid test θα συνεχιστούν και το επόμενο διήμερο:

Την Πέμπτη 25.02 κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο 3ο – 4ο Γυμνάσιο Ευόσμου στην οδό Χαριλάου Τρικούπη  περιοχή Κάτω Ηλιούπολης  και την Παρασκευή 26.02 στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου στον οδό Μακεδονίας 62, περιοχή Ελπίδας.

Όλες τις ημέρες το ωράριο προσέλευσης είναι 10:00 – 15:00.