Από μία λωρίδα η κυκλοφορία για τρεις ημέρες στην ΕΟ Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών λόγω εργασιών

Εργασίες συντήρησης/κοπής πρασίνου και τοποθέτησης στηθαίων κατά μήκος της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ως εξής:
Α) την Παρασκευή 9 Μαΐου, τη Δευτέρα 12 Μαΐου και την Τρίτη 13 Μαΐου 2025, εργασίες συντήρησης/ κοπής πρασίνου από τις 6.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες στα εξής σημεία:
– Την Παρασκευή 9.5.2025, από τον ανισόπεδο κόμβο (Α/Κ) του αεροδρομίου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (Χ.Θ. 14+000) έως τον ανισόπεδο κόμβο (Α/Κ) Ν. Ρυσίου (Χ.Θ. 18+850), στο έρεισμα δεξιά της οδού, με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, ανά κατεύθυνση και τμηματικά και
– τη Δευτέρα 12.5.2025 και την Τρίτη 13.5.2025, επί της κεντρικής νησίδας στο οδικό τμήμα από τη συμβολή με την οδό Βούλγαρη (Χ.Θ. 6+200), έως και μερικά μέτρα μετά τον ανισόπεδο κόμβο του αεροδρομίου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (Χ.Θ. 14+000), με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, ανά κατεύθυνση και τμηματικά. Σημειώνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των οδικών τμημάτων είναι σχετικά μικρός.
Β) Έως και την Παρασκευή 23.5.2025, από τις 7.30 π.μ. έως τη δύση του ηλίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες θα συνεχιστούν οι εργασίες τοποθέτησης μεταλλικών στηθαίων από τη Χ.Θ. 20+000 έως Χ.Θ 18+000 (κόμβος Ρυσίου) στο έρεισμα της οδού και στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας από κινητά συνεργεία.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.