Το Πρωινό: Η αντίδραση του Γιάννη Μπέζου όταν έμαθε ότι η Καζαριάν θα ερμηνεύσει Ίψεν (VIDEO)

18/09/2019 11:15
|
ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Καλεσμένος της εκπομπής “Το Πρωινό”, ήταν σήμερα ο Γιάννης Μπέζος.

Ο ηθοποιός, ενημερώθηκε από την Φαίη Σκορδά για την ενασχόληση της Ειρήνης Καζαριάν με το θέατρο και το πρωτοφανές περιστατικό που έγινε κατά τη διάρκεια δηλώσεών της στους δημοσιογράφους.

Ο ηθοποιός,  είπε τα εξής: “Το δικαίωμα να εκτεθούν το έχουν όλοι, την ικανότητα, όμως, την έχουν ελάχιστοι. Θα φανεί από τον χρόνο και από τους θεατές. Είναι βαριά πράγματα αυτά και δύσκολα, τα έργα του Ίψεν. Θα κριθεί από το αποτέλεσμα. Εγώ δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται. Το ότι το θέατρο έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις, είναι δεδομένο. Είναι θέμα ικανότητας, δεν είναι αν έχω το δικαίωμα να εμφανιστώ. Φυσικά όλοι έχουν το δικαίωμα να εμφανιστούν”.

“Θα μπορούσε να μην είναι προϋπόθεση οι σπουδές;”, ρώτησε στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά και ο Γιάννης Μπέζος είπε: “Δεν υπάρχει περίπτωση. Σπουδών με την έννοια την κανονική όμως, όχι με την έννοια των ψευτοσπουδών. Εσωτερικού αγώνα. Είναι λίγο πιο σύνθετο πράγμα αυτό. Δεν είναι μόνο ότι πάω σε μία σχολή 3 χρόνια, λείπω τις μισές μέρες, πληρώνω και παίρνω ένα χαρτί”.