Ειδικές μορφές τουρισμού στο επίκεντρο της συνάντησης της Έλενας Ράπτη με την Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Στερεάς Ελλάδας

|
THESTIVAL TEAM

Η Υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη, δέχθηκε στο Υπουργείο την Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Στερεάς Ελλάδας κ. Φανή Παπαθωμά με τους συνεργάτες της κ. Ηλία Μπούρμα και κ. Μαριάννα Λιάσκου στο πλαίσιο της ενημέρωσης των θεματικών Αντιπεριφερειαρχών Τουρισμού της Ελλάδας για θέματα του χαρτοφυλακίου της, δηλαδή τις ειδικές μορφές τουρισμού, την τουριστική εκπαίδευση και το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους.

Τους παρουσίασε τις πρωτοβουλίες που έχει λάβει για την ανάπτυξη όλων των ειδικών μορφών τουρισμού σε διυπουργικό επίπεδο, καθώς και τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία που μπορούν να αξιοποιηθούν για την ανάδειξή τους στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Η κ. Αντιπεριφερειάρχης και οι συνεργάτες της με ενθουσιασμό αναφέρθηκαν στα πρόσφατα επιτεύγματά τους στον χώρο κυρίως του ορεινού, αθλητικού και Προσκυνηματικού τουρισμού, επεσήμαναν την επείγουσα ανάγκη αξιοποίησης του Οικοτροφείου του ΙΕΚ Τουρισμού στο Γαλαξίδι και τόνισαν την σύμπνοια επαγγελματιών και Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την αντιμετώπιση θεμάτων που αναστέλλουν την αξιοποίηση του συνολικού τουριστικού αποθέματος της Περιφέρειας, όπως τα ιαματικά λουτρά.

Η Έλενα Ράπτη και η Φανή Παπαθωμά συμφώνησαν στη συνέχιση της ουσιαστικής συνεργασίας τους για την ανάδειξη κάθε πόρου της Στερεάς Ελλάδας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.