Τα νέα μέλη της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης

|
THESTIVAL TEAM

Oλοκληρώθηκαν χθες το βράδυ οι εργασίες της Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με τη σχεδόν ομόφωνη ψήφιση της πολιτικής απόφασης,

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η Συνδιάσκεψη ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή με ομιλία του γραμματέα της Κ.Ε. του κόμματος, Δημήτρη Τζανακόπουλου και με την παρουσίαση του σχεδίου απόφασης από τον απερχόμενο συντονιστή της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης, Χρήστο Δουίτση.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου 19-21/2/2021, αναπτύχτηκε γόνιμος διάλογος ο οποίος οδήγησε στην υιοθέτηση της πολιτικής απόφασης στη βάση της ενότητας και της κοινής πολιτικής συμφωνίας των αντιπροσώπων της συνδιάσκεψης.

Στη συνδιάσκεψη συμμετείχαν 395 εκλεγμένοι αντιπρόσωποι εκ των οποίων οι 72 ήταν γυναίκες. Εξ αυτών πήραν το λόγο 130 εκ των οποίων 30 γυναίκες.

Από την ερχόμενη Πέμπτη έως την Κυριακή θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής Α΄ Θεσσαλονίκης.

Τα νέα μέλη της ΝΕ Β’ Θεσσαλονίκης

Την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι εργασίες της Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης Β΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τη διάρκειά  της κυριάρχησαν το ενωτικό πνεύμα και η αισιοδοξία για νικηφόρους αγώνες.

Τα μέλη της νέας Ν.Ε. τα οποία εξελέγησαν είναι: