Χατζηδάκης: Πάμε ένα στοιχηματάκι; Η διασύνδεση POS με ταμειακές μηχανές θα ολοκληρωθεί βρέξει-χιονίσει

|
THESTIVAL TEAM

«Πάμε ένα στοιχηματάκι; Η διασύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές θα ολοκληρωθεί βρέξει-χιονίσει!», αναφέρει ο Υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης στα social media.

Συγκεκριμένα, ο Κωστής Χατζηδάκης μέσω του λογαριασμού του στο Tik Tok επισημαίνει «Είναι άλλωστε από τις βασικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής. Καθημερινά πια, αποστέλλονται χιλιάδες μηνύματα από την ΑΑΔΕ σε όσους υποχρεούνται να διασυνδέσουν τα POS με τις ταμειακές μηχανές τους.»

«Καλύπτουμε σημαντικό μέρος του κόστους από ευρωπαϊκά κονδύλια, συνεχίζει. Παράλληλα θεσπίζουμε αυστηρές κυρώσεις για όσους καθυστερούν. Η πρόοδος του έργου μέχρι τώρα είναι σημαντική, αλλά πρέπει να τρέξουμε ακόμα πιο γρήγορα»,

«Εκτός των άλλων, το έργο είναι ενταγμένο στο Ταμείο Ανάκαμψης ως ορόσημο, πράγμα που σημαίνει πως αν δεν προχωρήσει θα διακοπεί μέρος της χρηματοδότησης της χώρας μας από τις Βρυξέλλες», τονίζει ο Υπουργός.

«Είναι κάτι που δεν μπορούμε να ανεχτούμε.»

«Σας καλώ, λοιπόν, όλους που πρέπει να διασυνδέσετε τα POS με τις ταμειακές μηχανές σας, να το κάνετε χωρίς καθυστέρηση. Είναι μια πρωτοβουλία εκσυγχρονισμού, μια πρωτοβουλία κοινωνικής δικαιοσύνης!», καταλήγει ο κ. Χατζηδάκης.

@kostis_hatzidakis Πάμε ένα στοιχηματάκι; Η διασύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές θα ολοκληρωθεί βρέξει-χιονίσει! Η πρόοδος του έργου μέχρι τώρα είναι σημαντική, αλλά πρέπει να τρέξουμε ακόμα πιο γρήγορα. Σας καλώ, λοιπόν, όλους που πρέπει να διασυνδέσετε τα POS με τις ταμειακές μηχανές σας, να το κάνετε χωρίς καθυστέρηση. #tiktokgreece #fypgreece #politiki #ellada #greece #politics ♬ πρωτότυπος ήχος – Kostis Hatzidakis

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.