Χωρίς επίσημη τελετή η παράδοση – παραλαβή στο ΥΜΑΘ

11/07/2019 05:08
|
ΜΑΓΔΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Χωρίς επίσημη τελετή θα πραγματοποιηθεί σήμερα η παράδοση – παραλαβή στο Υπ. Μακεδονίας – Θράκης λόγω της φονικής καταιγίδας που έπληξε τη Χαλκιδική, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 6 άτομα.

Η τελετή ήταν προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί.

Σε δηλώσεις του στον Ant1 o νέος υφυπουργός Εσωτερικών, Θεόδωρος Καράογλου τόνισε η παράδοση παραλαβή του χαρτοφυλακίου θα πραγματοποιηθεί σήμερα χωρίς τελετή.

Όπως τόνισε ο ίδιος αυτό αποφασίστηκε λόγω των καταστροφών στη Χαλκιδική. Σχετικά με τον τραγικό απολογισμό, ο κ. Καράογλου σημείωσε: «Δύο Ρώσοι, δύο Ρουμάνοι και δύο Τσέχοι βρέθηκαν θύματα της θεομηνίας».

Σύμφωνα με τον κ. Καράογλου αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τοπικούς φορείς στη Χαλκιδική. «Περιμένουμε τον κ. Θεοδωρικάκο, τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραμανλή και θα έχουμε σύσκεψη με τοπικούς φορείς για να δούμε πως μπορούμε να επουλώσουμε τις πληγές», υπογράμμισε.

«Θα πρέπει να κλείσουμε το συντομότερο δυνατό της πληγές και όταν λέμε πληγές εννοούμε την ηλεκτροδότηση αλλά και τις καταστροφές σε σπίτια κατοίκων», πρόσθεσε.