Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη για το πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ 2 από το ΕΒΕΘ

|
THESTIVAL TEAM

Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη για το νέο πρόγραμμα επιδότησης επιχειρηματικών δανείων – ΓΕΦΥΡΑ 2 διοργανώνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 16/04/2021 και ώρα έναρξης 14:00, με προσκεκλημένο ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών, κ. Φώτη Κουρμούση.

Ο ομιλητής θα αναπτύξει τα ακόλουθα θέματα:

• Δικαιούχοι και κριτήρια επιλεξιμότητας
• Διαδικασία αίτησης
• Ποσοστά κρατικής επιδότησης διάρκειας 8 μηνών

Η εκδήλωση είναι ανοικτή, κατόπιν εγγραφής.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ μέχρι το πρωί της Πέμπτης 15 Απριλίου και ακολούθως θα λάβουν τον σύνδεσμο ηλεκτρονικής παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ 2 μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΕΓΔΙΧ: http://www.keyd.gov.gr/covid19_gefyra2/

Μετά το πέρας των εισηγήσεων θα διεξαχθεί συζήτηση με τους συμμετέχοντες.

Στην περίπτωση, που επιθυμείτε να υποβάλετε, εκ των προτέρων, σχετικό ερώτημα, μπορείτε να το στείλετε εγγράφως στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, τηλ. 2310-370132, Ανδρομάχη Γεωργίου [email protected] & Άννα Μπένη: [email protected]

Σημειώνουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα που θα καταχωρίσουν οι ενδιαφερόμενοι κατά την υποβολή της φόρμας συμμετοχής θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά στο πλαίσιο της σχετικής εκδήλωσης.