Η ΑΓΝΟ των ανθρώπων της, της γειτονιάς, των παιδικών μας χρόνων, της καρδιάς μας: Η ΑΓΝΟ του χθες, είναι η ΑΓΝΟ του σήμερα

|
THESTIVAL TEAM

Τα προϊόντα ΑΓΝΟ φτιάχνονται με σεβασμό στις παλιές συνταγές, αλλά ταυτόχρονα με τους πιο σύγχρονους ελέγχους, εξασφαλίζοντας την πλούσια αυθεντική γεύση και την ποιότητα ΑΓΝΟ.

Από τα παντοπωλεία της γειτονιάς, τα περίπτερα, τα συνοικιακά μαγαζάκια, περάσαμε στα μεγάλα καταστήματα του σήμερα. Κι όμως, είναι σαν να μη πέρασε μια μέρα και τώρα η ΑΓΝΟ επιστρέφει με έναν πλήρη κατάλογο που αποτελείται από 21 προϊόντα, όπως το λευκό γάλα, φρέσκο και παρατεταμένης διάρκειας, το αγαπημένο σοκολατούχο coco milk, το θρεπτικό κεφίρ, που έρχεται τόσο στην απλή του μορφή όσο και σε απολαυστικές γεύσεις, και το αριάνι.

Με ποικιλία θρεπτικών και απολαυστικών γιαουρτιών, όπως το στραγγιστό και το παραδοσιακό γιαούρτι, με το μυρωδάτο βούτυρο ΑΓΝΟ, αλλά και με Μακεδονίτικης συνταγής γλυκίσματα, κρέμα και ρυζόγαλο, η δυναμική επιστροφή της ΑΓΝΟ είναι γεγονός!

Η πρώτη ύλη των προϊόντων της ΑΓΝΟ προέρχεται αποκλειστικά από παραγωγούς της περιοχής του Σοχού, του Λαγκαδά, της Νέας Απολλωνίας και του Πεντάλοφου. Άνθρωποι της γειτονιάς, άνθρωποι της Μακεδονικής γης, εδώ και πάνω από 70 χρόνια, παράγουν το ΑΓΝΟ φρέσκο γάλα από το οποίο φτιάχνονται τα αγαπημένα μας προϊόντα. Αυτή η οικειότητα και η απόλυτη εμπιστοσύνη είναι που μας δένει και που μας κάνει όλους μια μεγάλη οικογένεια. Την οικογένεια της ΑΓΝΟ.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.