Η ΑΦΡΟΚΟΠΤΙΚΗ φέρνει την καινοτομία στη διεθνή έκθεση Hotelia

|
THESTIVAL TEAM

Η ΑΦΡΟΚΟΠΤΙΚΗ, με πάνω από μισό αιώνα προσφοράς στον χώρο των αφρωδών υλικών, στρωμάτων, μαξιλαριών, υφασμάτων, καλυμμάτων και υλικών ταπετσαρίας, ανακοινώνει τη συμμετοχή της στη διεθνή έκθεση Hotelia. Η έκθεση θα λάβει χώρα από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου στην TIF HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Η Hotelia αποτελεί τον ετήσιο προορισμό για τους επαγγελματίες του κλάδου του ξενοδοχειακού εξοπλισμού και αποτελεί μία από τις κορυφαίες εκθέσεις στην Ευρώπη. Η συμμετοχή της ΑΦΡΟΚΟΠΤΙΚΗ ανοίγει τον δρόμο για τους επισκέπτες να ανακαλύψουν την ποικιλία και την καινοτομία που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα της εταιρείας.

H εταιρεία ΑΦΡΟΚΟΠΤΙΚΗβραβεύτηκε πρόσφατα με χρυσό βραβείο για το καλύτερο στρώμα εξωτερικού χώρου. Στο περίπτερο 8, booth 20, έρχεται να μας συστήσει στρώματα εξωτερικού χώρου & πουφ που ο καθένας πρέπει να δοκιμάσει. Οι επισκέπτες θα έχουν την εξαιρετική ευκαιρία να συνομιλήσουν απευθείας με την ομάδα της εταιρείας και να εξερευνήσουν τις εξατομικευμένες λύσεις που προσφέρουν. Οι επαγγελματίες του κλάδου θα μπορέσουν να εξοικειωθούν με τα προϊόντα της και να αντλήσουν έμπνευση από την τελευταία τεχνολογία στον τομέα του ξενοδοχειακού εξοπλισμού.

Η ΑΦΡΟΚΟΠΤΙΚΗ δεν είναι απλά μια εταιρεία, αλλά μια φιλοσοφία, ένας τρόπος ζωής που επιδιώκει να αυξήσει την ποιότητα του ύπνου και να προωθήσει την ευεξία του ανθρώπου. Παραμένοντας πιστή στις αξίες της, η εταιρεία συνεχίζει να εξελίσσεται και υπόσχεται νέα καινοτόμα προϊόντα που θα φέρουν την επανάσταση στον χώρο των στρωμάτων.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.