Ανανεώστε το σπίτι σας… μέσα σε 48 ώρες!

|
THESTIVAL TEAM

Η πανδημία του κορoνoϊού, η αλλαγή της καθημερινότητας και της σχέσης με το σπίτι, κάνει ακόμα πιο έντονη την επιθυμία για ανανέωση του χώρου. Το σπίτι αποτελεί σημείο αναφοράς μιας και πρόκειται για το σπουδαιότερο μέρος ζωής, χαλάρωσης, ηρεμίας αλλά και εργασίας πλέον. Στην Μαρμαρίδης Έπιπλα αφουγκράζονται την ανάγκη για ένα άνετο, όμορφο και λειτουργικό σπίτι και δίνουν μεγάλη σημασία στις απαιτήσεις των πελατών, προσφέροντας την δυνατότητα για ριζική ανανέωση μέσω του νέου πλάνο δόσεων.

Με το νέο πλάνο δόσεων δίνεται η ευκαιρία στους καταναλωτές να κάνουν πραγματικότητα την επίπλωση των ονείρων τους άμεσα και δίχως να επιβαρύνουν ιδιαίτερα το οικογενειακό τους εισόδημα. Η αίτηση γίνεται σε συνεργασία με συνεργαζόμενες τράπεζες και η ανταπόκριση είναι άμεση. Εφόσον η αίτηση γίνει δεκτή τότε η Μαρμαρίδης Έπιπλα αναλαμβάνει να μεταφέρει στον χώρο σας τα έπιπλα της επιλογής σας ακόμα και εντός των επόμενων 48 ωρών σε περιπτώσεις ετοιμοπαράδοτων προϊόντων. Η μεταφορά πραγματοποιείται με ασφάλεια από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της Μαρμαρίδης Έπιπλα, με οχήματα του ιδιόκτητου στόλου της και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Μπορείτε να αναζητήσετε λεπτομέρειες για το νέο πλάνο δόσεων στο ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.marmaridis.gr

Στα καταστήματα Μαρμαρίδης Έπιπλα όσο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα συναντήσει κανείς μοναδικές επιλογές για την διαμόρφωση του καθιστικού χώρου, της κρεβατοκάμαρας, της τραπεζαρίας και γενικότερα επιλογές για όλους τους χώρους του σπιτιού. Αναπαυτικές πολυθρόνες, μοντέρνοι γωνιακοί καναπέδες, εντυπωσιακές τραπεζαρίες δείπνου, σύγχρονα καθίσματα τραπεζαρίας και γενικότερα φρέσκιες επιλογές για όλα τα γούστα προσαρμοσμένα τόσο στις τάσεις της εποχής όσο και στις πραγματικές ανάγκες των καταναλωτών. Επιπροσθέτως μια επίσκεψη στην Μαρμαρίδης Έπιπλα προσφέρει ξεχωριστές επιλογές σε διακοσμητικά σπιτιού για κάθε χώρο όπως μοντέρνους καθρέπτες, επιδαπέδια ή επιτραπέζια φωτιστικά, βάζα, πιατέλες και πίνακες που θα χαρίσουν σε κάθε χώρο αίγλη και καλαισθησία. Στην Μαρμαρίδης Έπιπλα έχοντας διανύσει 65 χρόνια στον χώρο του επίπλου, γνωρίζουν και αφουγκράζονται τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού και θέλοντας να τιμήσουν την σχέση εμπιστοσύνης που έχουν με τους πελάτες τους συνεχίζουν να προσφέρουν καθημερινά με κάθε τρόπο. Για το λόγο αυτό προσφέρουν, μέσω του νέου πλάνου δόσεων, την δυνατότητα της άμεσης και ριζικής ανανέωσης του χώρου χαρίζοντας άνεση και πολυτέλεια, πάντα με την εγγύηση Μαρμαρίδης.