30 χρόνια πρώτη στη Βόρεια Ελλάδα η Orange Advertising

|
THESTIVAL TEAM

Ο Όμιλος Orange Advertising έπειτα από 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας συνεχίζει να κατέχει την ΠΡΩΤΗ θέση στη Βόρεια Ελλάδα, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία δημοσιευμένων ισολογισμών. Στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, βρίσκεται σε πολύ υψηλές θέσεις και σε πανελλαδικό επίπεδο, στο σύνολο των διαφημιστικών εταιρειών. Ενδεικτικά, για το 2018 βρίσκεται στην πρώτη θέση στην Β. Ελλάδα και πανελλαδικά στην 5η θέση σε επίπεδο καθαρών κερδών και στην 13η σε επίπεδο μεικτών κερδών και στην 11η θέση σε επίπεδο κύκλου εργασιών, βάσει επίσημων στοιχείων που συγκέντρωσε και ανέλυσε η Direction Business Reports. Παρακάτω και οι 2 πίνακες κατάταξης των διαφημιστικών εταιρειών βάσει κερδών προ φορών (πιν.1) και βάσει μικτών κερδών/κύκλου εργασιών (πιν.2), με πηγή την ίδια έρευνα της Direction Business Reports, όπως δημοσιεύτηκε στο site: advertising.gr.

Ο κ. Γαληνός Γιαγλής (CEO) ανέφερε πως η Orange Advertising διακρίνεται εδώ και 30 χρονια τόσο για τα οικονομικά της στοιχεία, όσο και για την εμπειρία, την τεχνογνωσία, τα καταρτισμένα στελέχη, αλλά και τη συμμετοχή της σε διεθνή δίκτυα ομίλων επικοινωνίας, παράγοντες που διασφαλίζουν τη συνέχιση των διακρίσεων της.

Η κ. Δέσποινα Πορτοκάλη (Managing Director) δήλωσε υπερήφανη για την επί 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας της εταιρείας και την πρωτιά της εταιρείας στην Β. Ελλάδα. Επίσης, σχολίασε και τα κακώς κείμενα της διαφημιστικής αγοράς, με αφορμή τη βράβευση διαφημιστικής εταιρείας της Β. Ελλάδος στα πλαίσια της «επιχειρηματικής αριστείας», που έλαβε χώρα στην αίθουσα του Βασιλικού Θεάτρου: «Είναι ιδιαίτερα δυσάρεστο αλλά και αντιδεοντολογικό, τη στιγμή που τα οικονομικά στοιχεία είναι δημοσιευμένα και μπορούν να επαληθευτούν, να παρουσιάζονται διαφημιστικές εταιρείες που βραβεύονται για πρωτιές, που εν γνώση τους δεν τους ανήκουν».

pinakas1_full.jpg

pinakas_2_full.jpg

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.