Οίκος Τελετών στη Θεσσαλονίκη έκανε καμπάνια οδικής ασφάλειας! Κι έγινε viral!

|
THESTIVAL TEAM

Συνώνυμο του viral τείνει να γίνει ο γνωστός Οίκος Τελετών της Θεσσαλονίκης «Φάνης Μπαμπούλας και Υιός», ο οποίος βλέπει την επικοινωνιακή πολιτική και τα Social Media του να γίνονται αντικείμενο μελέτης Πτυχιακών και Διπλωματικών Εργασιών τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων, να παρουσιάζονται σε κορυφαία Πανεπιστήμια, Συνέδρια και Σεμινάρια Marketing και να ανοίγουν διάλογο μέχρι και με το Netflix! Φέτος, άλλωστε, η εταιρεία έγινε ο πρώτος Οίκος Τελετών στην ιστορία της εγχώριας διαφήμισης που ήταν φιναλίστ στα Εθνικά Βραβεία Διαφήμισης “ERMIS”, επενδύοντας στο περιεχόμενο, στις ξεχωριστές υπηρεσίες και στα πρωτοποριακά πρότζεκτ.

Το τελευταίο της διαδικτυακό «κατόρθωμα», μάλιστα, αφορά το φλέγον ζήτημα της οδικής ασφάλειας. Συγκεκριμένα, ο Διευθυντής Περιεχομένου της εταιρείας Ευθύμιος Σαββάκης και η ομάδα του δημιούργησαν τρία ξεχωριστά μηνύματα για τα όρια ταχύτητας, τη σημασία του κράνους και τον κίνδυνο της χρήσης του κινητού κατά την οδήγηση. Μηνύματα που έγιναν viral, με πολλές ομάδες για την οδική ασφάλεια στο Facebook να τα κοινοποιούν και στα μέλη τους.

Αναλυτικά, το πρώτο μήνυμα έπαιξε με τον γνωστό στίχο του τραγουδιστή Sin Boy, υποδηλώνοντας το τί μπορεί να στερήσουν οι υψηλές ταχύτητες.

oikos.jpg

Το δεύτερο μήνυμα καλούσε το κοινό να αποφασίσει σωστά και να φορέσει το κράνος που αποτελεί «σύμφωνο ζωής».

oikos1.jpg

Ενώ το τρίτο τόνισε ότι σε αντίθεση με την οθόνη δεν υπάρχει Auto-correct στον δρόμο, δίνοντας μία άλλη ιδιότητα στη λέξη «κορέκτορας» από αυτήν που έχουμε συνηθίσει.

oikos2.jpg