Ζωζώ Σαπουντζάκη: Μου έγινε πρόταση να κατέβω στις εκλογές αλλά είπα όχι

|
THESTIVAL TEAM

Δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα έκανε η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο θέμα των νέων ταυτοτήτων, ενώ αποκαλύπτει την πρόταση που της έγινε να κατέβει στις εκλογές, την οποία όμως η ίδια αρνήθηκε.

«Σε δημοτικές εκλογές μου έγινε πρόταση να κατέβω αλλά είπα όχι. Ο δήμαρχος όμως με τίμησε και έβγαλε δρόμο. Στην Κινέττα υπάρχει οδός Ζωζώς Σαπουντζάκη από την αρχή που έγινε η Κινέττα, γιατί ήμουν η πρώτη που αγόρασα οικόπεδο εκεί κι έκανα ένα πολύ ωραίο σπίτι», δηλώνει η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

«Βέβαια, κάηκε. Δε νομίζω να το φτιάξω, γιατί στοίχησε πάρα πολλά χρήματα. Τώρα δεν δουλεύω, δεν θέλω να δουλεύω. Η αγάπη του κόσμου μού δίνει ζωή», προσθέτει η ηθοποιός στην κάμερα του Alpha.

«Δεν με ενδιαφέρει. Ό,τι και να κάνουν δεν με ενδιαφέρει. Δεν κάνω και πολλές συναλλαγές, δεν χρειάζεται», σχολιάζει η Ζωζώ Σαπουντζάκη σε άλλο σημείο για το θέμα των νέων ταυτοτήτων.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.