Ξέσπασε άγρια ο Νότης Σφακιανάκης – Η οργισμένη ανάρτησή του στο Instagram (video)

04/12/2020 14:00
|
THESTIVAL TEAM

Με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νότης Σφακιανάκης ξέσπασε κατά του… συστήματος, μιλώντας για πληρωμένους δημοσιογράφους και ένα κράτος του κ@@υ, όπως χαρακτηριστικά έγραψε.

«Η αγάπη σας τώρα χρόνια εκδηλωμένη! Η στήριξή σας έμπρακτη σε κάθε δύσκολη στιγμή! Το ηθικό δίδαγμα όμως της ιστορίας, πως το κράτος του κ@@υ αλληλένδετα με πληρωμένους δημοσιογράφους και χρεωμένα κανάλια εις βάρος της ελληνικής οικονομίας λειτουργούν με γνώμονα το διαιρεί και βασίλευε προστατεύοντας τα λαμόγια, τους εγκληματίες, τους παιδεραστές, τους βιαστές, τους φοροφυγάδες και πάσης φύσεως κακοποιό στοιχείο που πάει με τα νερά τους ή εντάσσεται κιόλας

Απεναντίας για όλους εμάς τους υπόλοιπους μπορεί να συμπεριφέρεται και να εκθέτει πρόσωπα και καταστάσεις προς όφελος του σαθρού συστήματος κερδίζοντας νούμερα “ευρά” γελοιοποιώντας κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια. ΥΓ.1 Μη μασάτε με τη μαλ@@ια που μας πασάρουν. ΥΓ. 2 Είναι τόσα πολλά τα μηνύματα και ιστορίες σας που με φιμώνει το Instagram να τα επαναδημοσιεύσω», έγραψε ο Νότης Σφακιανάκης.