Ν. Ραπτάκης: Όταν πήγαμε Eurovision δεν είχαμε στήριξη, δεν είχαμε λεφτά, δεν είχαμε στον ήλιο μοίρα

|
THESTIVAL TEAM

Για την εμπειρία του στη Eurovision, στον διαγωνισμό του 2014, μίλησε ο Νικόλας Ραπτάκης στην εκπομπή «Breakfast@star». Ο τραγουδιστής απάντησε και για τη Μαρίνα Σάττι και το Ζάρι.

«Ήταν όλο από την αρχή σαν ψέμα. Δεν συμμετείχε η Κύπρος και η Βουλγαρία. Μας είχαν πει από την αρχή ότι πάμε για πέταμα, δεν έχουμε καμία στήριξη, δεν έχουμε λεφτά, δεν έχουμε στον ήλιο μοίρα. Οπότε εμείς είπαμε ότι πάμε να περάσουμε τέλεια και αυτό ακριβώς κάναμε, φανταστική εμπειρία», είπε αρχικά ο Νικόλας Ραπτάκης.

Ο Νικόλας Ραπτάκης είπε στη συνέχεια: «Μου αρέσει το Ζάρι και η Μαρίνα Σάττι. Πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά στη Eurovision. Το βίντεο κλιπ δεν μου αρέσει, είναι παρατραβηγμένο το κιτς. Η Ελλάδα δεν είναι μόνο greek moussaka, τζατζίκι και Ζορμπάς».

Κλείνοντας, ο Νικόλας Ραπτάκης: «Το Voice είναι το χειρότερο talent show. Δεν μου αρέσουν τα talent show που είναι επικεντρωμένα στην κριτική επιτροπή».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.