Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος: Από μικρός πίστευα ότι είμαι γοργόνα

|
THESTIVAL TEAM

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος.

Ο νεαρός ηθοποιός, που φέτος ξεχωρίζει στον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Milky Way του Βασίλη Κεκάτου, μίλησε για τη σχέση του με την Τέχνη και εξομολογήθηκε προσωπικές πτυχές της ζωής του.

«Όταν είσαι παιδί, ακόμα διαμορφώνεσαι, οπότε μπορείς να δοκιμάζεις πράγματα για να δεις τι σου αρέσει και φυσικά πολλές φορές να κάνεις λάθος, είναι επιτρεπτό. Θα πρέπει και από το σχολείο και από την οικογένεια να σου δίνεται όλη η γκάμα για να δεις τι σου ταιριάζει και να πας προς τα εκεί», δήλωσε αρχικά ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος.

«Αυτό δυστυχώς δεν υπάρχει, είναι πιο μονόδρομος τα πράγματα. Εγώ ήμουν αρκετά μπερδεμένο σαν παιδί και πολύ κλειστό. Και ήταν και λογικό, γιατί τα ερεθίσματα που έπαιρνα από γύρω μου δεν ήταν αυτά που μου ταίριαζαν και ήθελα να κάνω», εξομολογήθηκε ο νεαρός ηθοποιός.

«Από τις πρώτες αναμνήσεις που έχω όσο με θυμάμαι είναι ότι πίστευα ότι είμαι γοργόνα, από 4 ετών», παραδέχτηκε έπειτα ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος στην Ελένη Μενεγάκη.

«Δεν είναι ότι ήθελα να είμαι κορίτσι ή αγόρι, ήθελα να είμαι αυτό το πλάσμα. Είχα δει μια ταινία με τη Ντάριλ Χάνα και νόμιζα ότι θα μπω στη μπανιέρα και μόλις βραχώ θα βγάλω ουρά», συμπλήρωσε ο ίδιος.

«Από αυτό που μου έδειχναν οι άλλοι, με έκαναν να καταλάβω ότι δεν ήταν κάτι σωστό αυτό. Κατάλαβα ότι αυτά που μου αρέσουν και δεν είναι αποδεκτά, θα πρέπει να τα κρατήσω για τον εαυτό μου και να τα κάνω σε έναν ιδιωτικό χώρο», εξομολογήθηκε τέλος ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.