Γρηγόρης Πετράκος: “Αν κάποιος ενοχλούσε τη Θεοφανία, θα του έκοβε το χέρι” (video)

|
ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Γρηγόρης Πετράκος μίλησε στο Πρω1νό για τα όσα συμβαίνουν τελευταία στον χώρο του θεάματος. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην σύζυγό του, Θεοφανία Παπαθωμά και αν έχει πέσει η ίδια θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

“Ενόχληση, παρενόχληση, άσκηση βίας, ο τραμπουκισμός, είναι γνωστό σε όλες τις δουλειές. Κάποιοι άντρες χάνουν τη μπάλα και τον μπούσουλα με τα χρόνια επειδή βρίσκονται σε μια θέση εξουσίας και έχουν συνηθίσει αυτή η συμπεριφορά να περνάει και δυστυχώς περνάει σε αρκετές κοπέλες που και αυτές από την πλευρά τους το βρίσκουν σαν ένα εφαλτήριο για τη δουλειά τους και το εκμεταλλεύονται, αλλά με τη θέλησή τους. Από εκεί και πέρα, ο άνθρωπος πρέπει να ξέρει ποιον έχει απέναντί του, να βλέπει στα μάτια την ανταπόκριση και τη συμφωνία.

Αν κάποιος ενοχλούσε τη Θεοφανία θα του έκοβε το χέρι. Κι εγώ ζητάω την άδεια για να το απλώσω. Θα ήταν πολύ χαζός άνθρωπος αυτός που θα το επιχειρούσε αυτό, γιατί είναι και δυνατό παιδί.

Τις «Άγριες Μέλισσες» πιο πολύ τις ακούω, γιατί είναι η ώρα που οι μικρές συντάσσονται με την Θεοφανία, παίρνουν το τάμπλετ και βλέπουν μαζί το επεισόδιο το βράδυ. Κι εγώ ακούω και μαζεύω το σπίτι. Τώρα που είμαι και άνεργος τραγουδιστής, όλη μέρα δεν έχω τι άλλο να κάνω”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Πετράκος στην εκπομπή.