Δημήτρης Κόκοτας: Δεν ισχύουν οι φήμες ότι ο πατέρας μου είχε τις φαβορίτες επειδή του έλειπε το ένα από τα αυτιά του

|
THESTIVAL TEAM

Ο Δημήτρης Κόκοτας σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», μίλησε για τον πατέρα του, Σταμάτη Κόκοτα, και το τραγούδι «Γιε μου», ξεκαθαρίζοντας πως αυτό δεν γράφτηκε ούτε για τον ίδιο, ούτε για τον γιο του Λευτέρη Παπαδόπουλου, αλλά ούτε και για τον Αλέξανδρο Ωνάση.

«Το τραγούδι “Γιε μου” δεν έχει γραφτεί για έμενα, ούτε για τον γιο του Λευτέρη Παπαδόπουλου. Στις συναυλίες που έχω πάει στο εξωτερικό τα παιδιά μου λένε “με παίρνει ο πατέρας μου και μου βάζει το Γιε μου”. Το τραγούδι “Γιε μου” μιλάει για δύσκολες οικογενειακές καταστάσεις που ευτυχώς εμείς δεν ζήσαμε. Δεν γράφτηκε για τον γιο του Αριστοτέλη Ωνάση, Αλέξανδρο», είπε αρχικά ο Δημήτρης Κόκοτας.

Ο Δημήτρης Κόκοτας είπε στη συνέχεια: «Σε μια συναυλία του πάτερα μου στην Αμερική κάποιος τον αγκάλιασε και πήγαν να πάρουν φωτιά τα μαλλιά του. Σε μία εκδήλωση θαυμασμού προς τον πάτερα μου κάποιος τον αγκάλιασε και του έσπασε δυο πλευρά με την τσατσάρα που είχε ο πατέρας μου στο σακάκι».

Για τις πασίγνωστες φαβορίτες του πατέρα του, ο Δημήτρης Κόκοτας σημείωσε πως «μία μεγάλη εταιρεία ήθελε να δώσει πολλά χρήματα στον πάτερα μου για να ξυρίσει τις φαβορίτες, άλλα εκείνος αρνήθηκε. Δεν ισχύουν οι φήμες ότι ο πατέρας μου είχε τις φαβορίτες επειδή του έλειπε το ένα από τα αυτιά του».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.