Αθηναΐς Νέγκα για Μαρίνα Σάττι: Ήταν δύσκολο να δώσω βραβείο σε έναν άνθρωπο που έχω διαφωνήσει

|
THESTIVAL TEAM

Στην εκπομπή «Γεια σου» και την Ισίδωρο Φίκαρη μίλησε η Αθηναϊς Νέγκα, που απάντησε και για το περιστατικό στα MAD VMA 2024 με τη Μαρίνα Σάττι.

«Δεν είναι beef αυτό με τη Μαρίνα Σάττι. Στα social media συνεχώς διχαζόμαστε, είναι τεχνητό και δεν υπάρχει καν στην πραγματική ζωή. Είναι τελείως ψεύτικο αυτό το πράγμα, ότι έχει γίνει χαμός. Είπα “διαφωνώ” που δεν θεωρώ ότι είναι κάτι τρομερό. Και στα παιδιά μου να έλεγαν “μπράβο αλλά διαφωνώ” δεν θα το θεωρούσα σοβαρό. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε; Δηλαδή δεν σηκώνεις το ότι διαφωνώ μαζί σου;», είπε αρχικά η Αθηναϊς Νέγκα.

Η Αθηναϊς Νέγκα συμπλήρωσε: «Δεν θεωρώ καθόλου ότι επηρεάστηκε η νίκη της Μαρίνας Σάττι από εμένα. Εγώ ήμουν η αμήχανη. Για μένα ήταν δύσκολο να είμαι σε ένα περιβάλλον που δεν έχω συνηθίσει και να δώσω ένα βραβείο σε έναν άνθρωπο που έχω διαφωνήσει πρόσφατα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο μεγάλο θέμα αυτό που ειπώθηκε.

Δέχομαι τα πάντα και ότι μπορώ να κάνω λάθος. Αυτό που δεν μπορώ είναι να μην αρθρώνεις την άποψή σου με λόγια. Δεν έχω καμία τρομακτική αντίρρηση με την κοπέλα. Απλά διαφωνώ μαζί της! Δεν βγάλαμε μαζί φωτογραφία».

Δείτε όσα είπε:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.