Αντώνης Κανάκης: Το συγκινητικό αντίο στον Γιάννη Ραπτόπουλο – “Τον αγαπούσα αυτόν τον άνθρωπο”

|
THESTIVAL TEAM

Δύσκολες ώρες περνά ο Αντώνης Κανάκης ο οποίος έχασε έναν πολύ καλό του φίλο, τον Γιάννη Ραπτόπουλο, ιδρυτή της Express Service.

Με μια ανάρτηση στο Facebook, ο γνωστός παρουσιαστής μιλά για τη στενή τους σχέση αλλά και τη βοήθεια που τους παρείχε πάντοτε η εταιρεία στα γυρίσματα της εκπομπής “ΑΜΑΝ” που γυριζόταν στη Θεσσαλονίκη.

Τον χαρακτηρίζει έντιμο και πρωτοπόρο, ενώ όπως λέει ο Αντώνης Κανάκης, το ελληνικό κράτος ταλαιπώρησε τον Γιάννη Ραπτόπουλο και “το παράπονο αυτό το έφερε βαρέως, είμαι σίγουρος μέχρι και το τέλος”.

Προσθέτει δε ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ τη συγκίνηση του ιδρυτή της Express Service όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Αντώνη Κανάκη, τονίζοντας την αγάπη και την εκτίμηση που έτρεφε για τον επιχειρηματία.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:
Με την Εξπρές Σέρβις και τους ανθρώπους της, είχαμε απο το ΑΜΑΝ ακόμα, πολλή δυνατή και ανθρώπινη σχέση. Πάντοτε ήταν δίπλα μας ότι και αν χρειαζόμασταν. Ο Γιάννης Ραπτόπουλος, όπως και η οικογένειά του, ήταν ένας θαυμάσιος αυτοδημιούργητος άνθρωπος. Δουλευταράς, έντιμος, πρωτοπόρος.

Το Ελληνικό κράτος τον ταλαιπώρησε απίστευτα και το παράπονο αυτό το έφερε βαρέως, είμαι σίγουρος μέχρι και το τέλος.

Τον αγαπούσα αυτόν τον άνθρωπο και τον εκτιμούσα.

Ποτέ δεν θα ξεχάσω την παρουσία του και τη συγκίνησή του στην κηδεία του Μπαμπά μου.
Έφυγε σήμερα…

Ο ισχυρός άνδρας της Express Service έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών. Την είδηση μετέφεραν οι εργαζόμενοι της επιχείρησης το βράδυ της Τρίτης, ενώ δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές περαιτέρω πληροφορίες για τα αίτια θανάτου του.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.