“Με τις γυναίκες ταλαιπωρούμε πιο πολύ στο φλερτ- Και από επιμονή και πιο… αγριάδα” (VIDEO)

06/07/2020 18:35
|
THESTIVAL TEAM

Σε νυχτερινή της έξοδο συνέλαβε η κάμερα της “Φωλιάς των Κου Κου” την Κατερίνα Γιατζόγλου. 

Η γοητευτική παρουσιάστρια πρόδωσε, μεταξύ άλλων, πως έχει δεχθεί φλερτ από γυναίκες και δη επίμονο ενώ αναρωτήθηκε με χιούμορ γιατί θα πρέπει να κόβεται το σεξ μετά τα 60!

Μέσα σε όλα, η Κατερίνα Γιατζόγλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η περίοδος της καραντίνας ήταν η πιο δημιουργική της ζωής μου. Ξεκουράστηκα πάρα πολύ που νομίζω ότι είχα από το σχολείο να κοιμηθώ τόσο πολύ».

«Με τις γυναίκες ταλαιπωρούμε πιο πολύ στο φλερτ. Από πάντα. Και από επιμονή. Δεν υπάρχει δηλαδή το τι έχω τραβήξει στη Μύκονο. Η επιμονή και η πιο… αγριάδα» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, η Κατερίνα Γιατζόγλου. «Αντιδρώ με χιούμορ, ακόμα και όταν είμαι σε άβολη θέση το χιούμορ με σώζει».

Όσον αφορά μια παλαιότερη της δήλωση, πως «το σεξ μετά τα 60 είναι το καλύτερο», η Κατερίνα Γιατζόγλου πρόσθεσε με χιούμορ πως «εννοείται αφού είναι practice and progress ρε παιδιά! Είναι σαν να μου λες τώρα, ας πούμε, ότι κάνεις καλά μακαρόνια όταν έχεις κάνει πολλά χρόνια καλά μακαρόνια. Γιατί να κοπεί το σεξ; Τι είναι, ρε παιδιά, η ΔΕΗ; Τρελαθήκαμε;».

Δείτε όλα όσα είπε: