Η Έφη Ρασσιά παραδέχεται πως “είχαμε χαθεί με τον Μανωλάκη” αλλά…

05/01/2020 14:35
|
THESTIVAL TEAM

Για την επιστροφή του Καφέ της Χαράς και το ρόλο της «Βάλιας» μίλησε η Έφη Ρασσιά στο περιοδικό Tv Έθνος και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα. Η νεαρή δικηγόρος, που πια αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στο αγαπημένο σίριαλ του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά, μίλησε για τις σχέσεις που… δεν διατήρησε με τον συμπρωταγωνιστή της, Πάρη Σκαρτσολιά αλλά και όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του “Καφέ της Χαράς”.

“Είχαμε χαθεί με την Πάρη (σ.σ. Σκαρτσολιά). Δεν είχα κάνει social media, τα έκανα στα 18. Όμως, κατά ένα περίεργο τρόπο είχαμε συναντηθεί τυχαία” σημειώνει χαρακτηριστικά η ανιψιά του Χάρη Ρώμα, Έφη Ρασσιά. “Όταν τον έβλεπα διαπίστωνα πως μεγάλωνε πολύ ωραία. Βλέπω, λοιπόν, ένα πολύ ωραίο αγόρι και λέω, ωχ δεν το πιστεύω πως είναι ο Πάρης”.

Επίσης, η Έφη Ρασσιά αποκαλύπτει πως εκείνη ουσιαστικά επέλεξε τον παιδικό της παρτενέρ στον πρώτο κύκλο του “Καφέ της Χαράς”. “Όταν έγινε η οντισιόν για τον “Μανωλάκη”, ο Χάρης με είχε ρωτήσει. Μου είχε δείξει βίντεο. Και όταν είδα τον Πάρη, είπα πως αυτός είναι”.

Όταν έμαθε πως θα γίνει ξανά το “Καφέ” πως αισθάνθηκε, αλήθεια, η νεαρή δικηγόρος και ηθοποιός; “Σοκ! Ήμουν σε ένα φεστιβάλ και είχα ζητήσει από τον Χάρη και τον Τάκη Μιχαήλ (σ.σ. σκηνοθέτη του σίριαλ) τη γνώμη τους. Ήρθαν στο φεστιβάλ και ο Χάρης Ρώμας εκεί μου είπε: “Θα κάνουμε και το Καφέ της Χαράς, μπορείς να το κάνεις”. Σοκαρίστηκα., συγκινήθηκα και αμέσως θεώρησα πως ήταν καρμικό. Ήταν η περίοδος που τελείωνα το πανεπιστήμιο, παράλληλα με τις σπουδές μου στην υποκριτική και ήμουν σε σταυροδρόμι”.

Ο Μάνος μένει στο χωριό, έχει μια σχέση και η Βάλια επιστρέφει για να ανοίξει και πάλι το κατεστραμμένο από τον εμπρησμό “Καφέ της Χαράς”. Θα τον διεκδικήσει η Βάλια;

Δεν είναι τόσο απλό και αυτό είναι και το στοίχημα στο σενάριο. Αρχίζουν και προκύπτουν σταδιακά τα συναισθήματα. Δεν διεκδικεί ο ένας τον άλλον με το καλημέρα σας. Θα δούμε όμως πως ο παιδικός έρωτας δεν πέθανε ποτέ. Τα συναισθήματα ξαναγεννιούνται και είναι τόσο έντονα στην πορεία που μετατρέπονται σε χιονοστιβάδα.

“Το Καφέ της Χαράς ήταν ο θεμέλιος λίθος για να ασχοληθώ με την υποκριτική” παραδέχεται, επίσης, η Έφη Ρασσιά. “΄Ηταν σταθμός. Από μικρή ηλικία είχα μια καλλιτεχνική κλίση. Όμως με το Καφέ είπα πως, ναι, αυτό είναι. Θέλω να το κάνω αυτό”.