Η Κάρλα Μπρούνι ποζάρει με το μπικίνι της στα 52 της και προκαλεί! (ΦΩΤΟ)

02/01/2020 23:44
|
THESTIVAL TEAM

Υπήρξε ένα supermodel των 90s, όμως η γοητεία της έχει διαχρονική αξία. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που προσπαθούν να της μοιάσουν και αναζητούν διαρκώς τα μυστικά της ομορφιάς της, που την κρατούν τόσο φρέσκια και λαμπερή παρότι διανύει την έκτη δεκαετία της ζωής της.

Η Κάρλα Μπρούνι φροντίζει άλλωστε να το αποδεικνύει. Τόσο με τις εμφανίσεις της σε επίσημες εκδηλώσεις, όσο και μέσα από καθημερινές στιγμές τις οποίες συχνά μοιράζεται μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram.

Όπως οι περισσότεροι άνθρωποι και ιδιαίτερα οι διάσημοι, έτσι κι εκείνη, με αφορμή τους νέους στόχους που μπαίνουν κάθε νέα χρονιά, αποφάσισε να δημοσιεύσει στο λογαριασμό της δύο φωτογραφίες και να προκαλέσει μέσα από αυτές τους θαυμαστές της να διαλέξουν ποιον από τους δυο «εαυτούς» της προτιμούν: τη σέξι ή την ροκ Carla Bruni;

Στο συγκεκριμένο post η σύζυγός του Nicolas Sarkozy ποζάρει αρχικά φορώντας μόνο το μπικίνι της, αποκαλύπτοντας την πολύ καλογυμνασμένη της σιλουέτα που πραγματικά ζηλεύουν οι νεότερες, γράφοντας στη λεζάντα πως πρόκειται για εκείνο τον στόχο που προϋποθέτει πολύ γυμναστική και vegan διατροφή.

Ενώ στην επόμενη φωτογραφία του ίδιου post η Carla Bruni ποζάρει στην κάμερα φορώντας ένα ροκ T- shirt, μαύρα γυαλιά ηλίου και έχοντας στο στόμα ένα τσιγάρο. Ο δεύτερος στόχος όπως γράφει στην ίδια λεζάντα σημαίνει κατανάλωση μπύρας και κάπνισμα υπό τους ήχους ροκ μουσικής.