Η Αντελίνα Βαρθακούρη απαντάει για την Ελένη Μενεγάκη: “Αυτό είναι κάτι ανάμεσα σε μένα και σε εκείνη”

26/12/2019 09:21
|
THESTIVAL TEAM

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έδωσε συνέντευξη στο «Down Town Κύπρου», όπου ξεκαθάρισε πως δεν έχει δεχτεί καμία πρόταση για να είναι στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη.

Δείτε μέρος της συνέντευξής της:

Ισχύει ότι σου έγινε πρόταση για να είσαι στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη;

Όχι, δεν μου έγινε ποτέ τέτοια πρόταση. Η Ελένη είναι ένας άνθρωπος της καρδιάς μου και την αγαπώ πάρα πολύ! Είναι ένας από τους πιο λαμπερούς και θετικούς ανθρώπους που ξέρω. Της χρωστάω πολλά, αυτό αισθάνομαι. Της έχω ανοίξει την καρδιά μου σε κάτι προσωπικό κι αυτό είναι ανάμεσα σε μένα και σε εκείνη. Ξέρει τα «θέλω» μου και ποτέ δεν μου έκανε τέτοια πρόταση.

Δεν θα πήγαινα ποτέ σε πάνελ, όχι γιατί το υποτιμώ, αλίμονο – δεν θα το έκανα γιατί δεν θα ήμουν εγώ καλή σε αυτό. Δεν είναι θέμα έπαρσης, αλλά είναι σημαντικό το να ξέρεις τι μπορείς να κάνεις και τι δεν μπορείς. Το να είσαι σε ένα πάνελ δεν είναι απλό, είναι δύσκολο. Δεν πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω! Από τη μέρα που ξεκίνησα, ποτέ δεν μου πρότειναν να είμαι σε πάνελ.

Ισχύει ότι σας έχουν προτείνει να παρουσιάσετε μία εκπομπή μαζί με τον Χάρη;

Γράφτηκε κι αυτό, το είδα. Υπάρχει ενδιαφέρον, μας γίνονται προτάσεις για μαζί και χώρια. Αλλά, ειλικρινά, δεν έχω καθίσει να σκεφτώ ακόμα τι θα κάνω. Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι, καλό ήταν το Globetrotters και όλο αυτό που βγάλαμε ως ζευγάρι προς τα έξω, όμως, δεν χρειάζεται το επόμενό μας βήμα να είναι πάλι κοινό. Σκέφτομαι κιόλας μήπως κουράσει αυτό τον κόσμο… Εγώ λειτουργώ και με τη διαίσθησή μου, γι’ αυτό στο λέω.