Ελένη Κοκκίδου: Έχω πολλά να ζήσω ακόμα στον έρωτα (VIDEO)

16/12/2019 10:05
|
THESTIVAL TEAM

Συνέντευξη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου» έδωσε η Ελένη Κοκκίδου, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για την «Μουρμούρα» και για τον έρωτα στη ζωή της.

«Δεν είμαι νοικοκυρά, δεν προλαβαίνω και δεν έχω κέφι να κάνω τίποτα όταν γυρνάω το βράδυ. Δεν λατρεύω το μαγείρεμα, είμαι του φαγητού όμως.

Η φωνή της Βούλας ήταν δική μου έμπνευση. Κάναμε ένα δοκιμαστικό και ο σκηνοθέτης μού είπε ότι η φωνή μου είναι πιο βαριά από ό,τι έπρεπε, “θα νομίζουν ότι θα τον σφάξεις κάποια στιγμή τον Αντωνίου”. Εν τω μεταξύ ο Αντωνίου είχε παίξει σε πολλά επεισόδια στον Κόκκινο Κύκλο και είχε σκοτώσει τη μισή Ελλάδα, οπότε παρέπεμπε εκεί. Την επόμενη φορά βρήκα τη φωνή. Ο ρόλος με παρέπεμψε στη μικρή Λουλού και τη Μαφάλντα.

Η μικρή της Κλέλιας Ρένεση είναι μια κούκλα, αλλά δεν μας τη φέρνει πια στο γύρισμα γιατί μεγάλωσε και δεν θηλάζει κι έχουμε να τη δούμε ένα μήνα. Είναι πολύ δοτικό μωρό, είναι ο ήλιος, ένα χαμόγελο, ένα φως.

Ποτέ δεν χορταίνεται η ζωή, αλλά έχω πολύ ακόμα να χορτάσω. Νιώθω μέσα μου 30 χρονών. Και στον έρωτα έχω ακόμα πολλά να ζήσω, δεν τελειώνει ποτέ αυτό. Αν είσαι ανοιχτός στη ζωή, τα πάντα σου συμβαίνουν».