Χριστίνα Μπόμπα: Δεν με ενοχλεί το “κυρία Τανιμανίδη” γιατί ο Σάκης… (VIDEO)

|
ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Η Χριστίνα Μπόμπα, ήταν καλεσμένη της εκπομπής “DOT” και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Σάκη Τανιμανίδη, για τα σχόλια που διαβάζει για την ίδια στα social media και το The Voice.

“Δεν είχα σκεφτεί ποτέ την καριέρα μου ως παρουσιάστρια. Μου αρέσει να δείχνω τον κόσμο μέσα από τα μάτια μου στα social media. Κυρίως αδιαφορώ για τις αρνητικές κριτικές. Στην αρχή με επηρέαζαν τα κακόβουλα σχόλια, ειδικά για θέματα που είχα μέσα μου άλυτα.

Δεν με ενοχλεί το “κυρία Τανιμανίδη”, το θεωρώ λογικό. Στην πρώτη μας γνωριμία με τον Σάκη είχαμε πει μόνο ένα γεια. Ο Σάκης νομίζει ακόμη ότι η πρώτη μας συνάντηση ήταν στημένη από μένα. Με έβαλε στο πρώτο μας ραντεβού να λύσω τέσσερις μαθηματικούς γρίφους. Δεν ήταν στα σχέδιά μου ο γάμος και η οικογένεια. Με τον Σάκη ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, είχα αποφασίσει ότι θα τον παντρευτώ.

Δεν ήμουν ποτέ η ωραία του σχολείου. Όταν είδα για πρώτη φορά το The Voice κατάλαβα ότι θέλω δουλίτσα. Δεν έχω κάνει συζήτηση για το My Style Rocks”, είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Μπόμπα.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.