Τριαντάφυλλος κατά Φαίης Σκορδά: Δεν ασχολούμαι με το τι θα πει η κυρία (VIDEO)

28/10/2019 12:34
|
THESTIVAL TEAM

Για την κόντρα του με τη Φαίη Σκορδά, χωρίς όμως ο ίδιος να αναφέρει σε αυτή τη συνέντευξή το όνομα της παρουσιάστριας. μίλησε ο Τριαντάφυλλος στην εκπομπή “Ευτυχείτε”.

«Η κριτική των γελοίων πάνελ είναι ακριβώς όπως το είπα, γελοίο. Τώρα να ασχοληθώ εγώ με το τι θα πει η κυρία… ξέρεις ποια λέω και τα κάθε πάνελ, δεν ασχολούμαι. Ο δικηγόρος μου θέλει να το συνεχίσει, αλλά δεν ξέρω αν θα κινηθώ νομικά. Όχι, δεν έγινε καμία συνεννόηση, κανείς δεν μου είπε τίποτα.

Πας και λες κάποια πράγματα στην κάμερα χωρίς να σκεφτείς ότι αυτό το παιδί έχει οικογένεια, έχει γυναίκα, έχει μητέρα, έχει αδερφή, έχει φίλους. Έτσι όπως το είπες, ο άλλος μπορεί να νομίζει ότι εγώ έκανα κάτι κακό. Δείξε αυτό που έγινε και πες αυτά που έχεις να πεις. Όχι χωρίς να δείξεις κάτι, πας και λες πράγματα επειδή έχεις τη δύναμη της κάμερας και της εκπομπής. Υπάρχει αυτό το δικαίωμα να κράζεις όποιον θέλεις χωρίς να εξηγείς τι έχει γίνει;

Η Νατάσα είναι φοβερό παιδί, φωνάρα κι εν πάση περιπτώσει το τι κάνω εγώ με τη Νατάσα και τι γουστάρουμε να κάνουμε με τη Νατάσα και τι λέμε εμείς με τη Νατάσα, δεν ενδιαφέρει κανέναν. Θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί της. Την αγαπάω και με αγαπάει», είπε ο Τριαντάφυλλος.